banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BULANIK SOSYAL TESİSİ HİZMETE BAŞLADI

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bölgesinde yapımını tamamladığı sosyal tesisler bir bir faaliyete başlıyor. Bu tesislerden biri olan Bulanık sosyal tesisi de hizmet vermeye başladı. Çok amaçlı olarak planlanan sosyal tesisler, düğün, nişan, taziye, toplantı ve çeşitli organizasyonlarda kullanılabilecek. Ayrıca içerisinde mini bir kütüphane ve etüt alanı da bulunan sosyal tesisler, öğrencilere de hitap edecek.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sosyal tesislerin önemine değinerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “En ücra mahallelerimizin dahi değerini artıracağımızı söylemiştik. Bu noktada çok önemli çalışmalar yaptık ve şuanda en uç noktadaki mahallemiz bile çok kıymetli hale geldi. Mahallelerimizi kıymetlendirmek için öncelikle ulaşım sorununu ortadan kaldırdık. Ardından mahallelerimizin sosyal ihtiyaçlarını gidermek için çalışma yaptık.

Tüm bu çalışmalarla mahallelerimiz değerine değer kattı. Özellikle sosyal tesislerimiz çok büyük ilgi gördü. Bu tesislerimiz çok amaçlı olarak mahallelerimize çeşitli konularda hizmet vermektedir. İnşaatını tamamladığımız tesislerimiz bir bir hizmete başlıyor. Bu tesislerden bir tanesi de Bulanık Sosyal Tesisi’dir. Tesisimiz şuanda vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Her zaman söylediğim gibi, vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Onlar için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol