Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BUGÜN ON, YARIN YÜZ KAPI
 Her geçen gün büyüyen, nüfusu artan şehrimizde, inşaat sektörünün çığ gibi büyümesi bir yana, insanların yaşam kalitesinin artması, daha çok lükse ve kaliteye önem vermesi, bazı sektörlere de çıkış imkanı verdi, birçok sektör de kendi alanında marka haline geldi.

Çelik kapı sektörü de bunların başında gelirken, 20 yıldır bu sektöre emek veren, bugün itibariyle şehrimizdeki çelik kapı üretimi ve pazarlamasının yüzde 70'ini karşılayan Yücel Çelik firması,  Yirmiikigün Mahallesinde açtığı ikinci showroom'u ile müteahhit firmaların huzurunda, yeni kapı modellerini görücüye çıkarttı, yeni model kapılar misafirlerce beğeni topladı.

Her geçen gün yeni, güvenli ve şık modellerle sektörün parlayan yıldızı haline gelen Yücel Çelik, son modelleriyle yine çok konuşulan sektör olmayı başardı.

Firma sahibi ve yönetim kurulu başkanı Fevzi Yücel ve işletme müdürü oğlu Kemal Yücel, açılan ikinci showroom'da uzaktan kumanda, göz teması ve parmak izi ile açılan kapı modellerini sektörün ileri gelenleri ile buluşturdu.

AÇILIŞ DUASI ALİ DEMİRDÖĞEN'DEN

İkinci şubenin açılışı çok sayıdaki davetlinin katılımı ile gerçekleşti. Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöğen, kurdela kesimi öncesi yaptığı duada, hayır ve bereket ayı Ramazanın İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu, işyeri için de, bereketli, helal ve bol kazançlar diledi.

'Bugün on, yarın yüz kapı' sloganı ile sektöre merhaba diyen Yücel Kapı firmasının hayır ve bereket duası ardından açılış kurdelası kesildi, misafirlere ikramlar gerçekleşti.

Açılışa katılanlar arasında ayrıca, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat  Görgel, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve arkadaşları, aynı sektörle  uğraşan firma temsilcileri, müteahhit firmalar ve Yücel ailesi hazır bulundu.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol