Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BU TEŞKİLAT VE ADAYLARLA ALAYINA YETERİZ!
 Şelale Parkta, bu sabah basın mensupları ile bir araya gelen MHP kurmayları, bir kere daha basın mensupları ile bir araya gelmek istediklerini, bu doğrultuda söylenecek sözlerin hepsinin söylendiğine dikkat çektiler, artık söz sırasının seçmende olduğuna vurgu yaptılar.

Ev sahibi olması hesabıyla ilk söz alan MHP milletvekili Mesut Dedeoğlu, “Adaylarımızı tanıyorsunuz. Ki onlar da bu seçim sürecinde projelerini sizlerle paylaştılar. Bu seçim kampanyası sürecinde yazılı ve görsel medyanın yakın ilgisine şahit olduk, halkın teveccühü yanında sizler de bizlere destek verdiniz. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi ve her zamanki söylemini dile getirerek, bir kez daha 12 – 0’dan söz etti.

Dedeoğlu, adayların kamuoyunda da kabul gördüğünü, o nedenle 12-0’da ısrarlı ve iddialı olduğunu kaydetti, sonra da; “Adaylarımızın kamuoyunda kabul görmesi kuşkusuz bizleri de memnun etmiştir. Gerek şahsımıza, gerekse adaylarımıza ve gerekse de teşkilatımıza halkın ilgisi her geçen gün artıyor. Halkımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.


HIZLI TREN DİYE BİRŞEY YOK, O KAÇTI

Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Prof.Dr.Tahir Akgemci’nin billboardlara verdiği hızlı tren ile ilgili  afişlerin AK Parti kanadını rahatsız ettiğini, huzursuz ettiğini ileri süren Dedeoğlu, “Aslında sayın  adayımızın ifade etmek istediği farklıydı. O billboardlara verdiği ilanda bir şeyi ima etmeye çalışıyordu ki, burada ince biri mesaj,  uyarı vardı. AK Partililer bunu anlamadılar. O bir espriydi. Çünkü böyle bir proje yok ve hiç de olmayacak. Çünkü tren projesi cumhuriyet döneminde kaçmıştı. Bir daha da gelmedi zaten. Kahramanmaraş’ın çok sorunları var, ki bizi bunları biliyoruz. Kaldı ki meclis kürsüsünde bunları dile getirdim, mecliste soru önergesi verdim, ama dedim ya daha önce de, hep yalnız kaldım. Şunun şurasında seçimlerde 6 gün kaldı. Adaylarımız inşallah mazbatalarını aldıktan sonra ellerini taşın altına koyacaklar, daha çok çalışacak, hizmet edecekler. En kötü günümüz böyle olsun derken, hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu, son olarak da Türkiye’nin  geçmişte ve yakın tarihte  siyasi parti mezarlığa dönüştüğünün altını çizdi, 30 Mart ve ilerleyen yıllarda da AK Partinin bu mezarlığa katılmasının sonuna gelindiğine vurgu yaptı ve ekledi, “Göreceksiniz, yakında AK Parti diye bir parti kalmayacak”


TALİMATLA, SİPARİŞLE HIZLI TREN GELMEZ!

MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı da, seçimler için iddialı olduklarını konuştu, “Bu kadro şehrimizin sorunlarını çözebilecek yetenek ve güçteler. Çünkü bu şehri ve sorunları iyi biliyorlar. İddialıyız…” dedikten sonra konuşma sırası Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Tahir Akgemci’ye geldiğinde, Akgemci de bu sohbet toplantısını tertip ettiği için milletvekili Mesut Dedeoğlu’na teşekkür etti.

Akgemci, 31 Mart sabahı mutlu uyanan kesimin kendileri, partileri olacağını belirtirken, “Halkımız bize inanıyor, güveniyor ve teveccüh gösteriyor. Bunun bir karşılığı olmalı, olacak. Çünkü hizmet için yola çıktık, bu da karşılık buldu” dedi ve son günlerin tartışma konusu olan hızlı tren olayına gelince de, aslında kaçan sadece trenin değil,  fırsatların olduğunu, aslında Kahramanmaraş’ın çok şeyi kaçırdığına işaret etti, “Biz bu düşüncemizi billboardlara koyunca, bunların uykusu kaçtı. Koltuklarında oturamadılar. Apar topar basın toplantısı düzenlemişler, bir de haber uçurmuşlar ki, hızlı tren Kahramanmaraş’tan geçecekmiş. Kimi kandırıyorsunuz! Haberimizin ses getirmesi, bunları kendine getirdi. Halkı kandırıyorlar, aldatıyorlar. Bunlar büyük ve ciddi yatırımlar ki, boyacı küpü değil, bir günde hızlı tren de gelmez. Biz meseleyi  gündeme getirince mi akılları başlarına geldi. Öyle talimatla, siparişle hızlı tren gelmez” dedi ve 31 Mart sabahı gülümseyerek ve mutlu bir şekilde uyanan kendilerinin olacağını iddia etti.

Akgemci, son olarak da her ne surette olursa olsun kazananın Kahramanmaraş olması dileğini yineledi, geldikleri için basın mensuplarına teşekkürü unutmadı.


ARTIK SON DÖNEMECE GİRDİK!

Mahalli seçimlere bir haftalık sürenin bile kalmadığına dikkat çeken Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av.Neslihan Nergiz ise, konuklara hoş geldin selamlamasında bulundu, “Çok çalıştım, çok koşturdum, çalışacağım ve koşturacağım. İnşallah bu emeklerimizin karşılığını alacağıma inanıyorum” derken, Onikişubat belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan da, 10 yıl ziraat mühendisleri odası başkanlığı yaptığını, bu süre içinde Kahramanmaraş’ı çok iyi tanıdığını sandığını, ancak aday olduktan sonra Kahramanmaraş’ın ne kadar çok ve önemli sorunları olduğuna vakıf olduğunu kaydetti, “Çok yoğun ve tempolu bir seçim çalışması  dönemi yaşadık. Kentin çok sorunları var, aday olunca, bunları daha iyi anlama, idrak etmeye başladım. Tabi biz önce gönülleri kazandık. 30 Mart’ta sandıktan bizim çıkacağımıza olan inancım tam. Halkı5n ve siz basın mensuplarının bu ilgisi inanıyorum ki sandığa yansıyacak, sandıkta karşılığını bulacaktır. 31mart sabahı mutlu uyanan biz olacağız. Bize yoruldunuz diyorlar, hayır yorulmadık. Size hizmet etmek için yola çıktığımızı söyledik, biz asıl 31 Mart’tan sonra yorulacağız” diye konuştu.


FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK YA DA HAYROLA, BİR ŞEY Mİ VAR?

İl Başkanı Mustafa Basatırmacı ise espri bir şekilde rakiplerine göndermede bulundu, “hayrola!” dedi, Başbakan Erdoğan’ın kadın doğum ve çocuk hastanesine ilişkin açıklamasını talihsiz açıklama olarak izaha çalıştı, Akgemci de bugünkü ortamı fırtına öncesi sessizlik olarak yorumladı, ardından da MHP kurmayları basın mensuplarının gündeme ilişkin çeşitli sorularını cevaplandırdılar.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol