banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU SARIYERDE KALDI GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

“BU ŞEHRİ KAHRAMAN YAPAN TEŞKİLATLARIMIZ VAR”

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Ak Parti Belediye Başkan aday adayı işadamı-siyasetçi Mehmet Sabancı ziyaretlerine aralıksız  devam ediyor.

Sabancı, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ne yaptığı ziyarette Dernek  Başkanı Adnan Toprak  ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu .

Aday adaylığına ilişkin bilgiler vererek kendisine destek vermelerini isteyen Sabancı,  Biz gönüllerin başkanı olmak için aday olduk kimseyi kırmadan kimseyi üzmeden şehrimize hizmet etmek için bu yola baş koyduk. Allah nasip eder emanet bize verilirse şehrimizin işadamlarından, sivil toplum kuruluşlarından, İşçisinden memuruna, gencinden ihtiyarına, çalışanından emeklisine herkesi kucaklayıp birlikte büyüyeceklerini söyledi.

Sabancı, “Bu şehri kahraman yapanda bunun korunması içinde saygı gösteren teşkilatlarımız var bunların başında da TÜMSİAD geliyor. Şahsında başkanımızı tebrik ediyorum. Bu başarıları yalnız kendi teşkilatı olarak görmüyor.  Dönüp tekrar yankılanıp şehirdeki tüm yapıları tüm insanları ziyaret ettiğini düşünüyorum” dedi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mehmet Sabancı beyefendiyi Türk siyasetinden gelen ve geçmişi ile bağını sürekli güçlü tutup, bugüne kadar gelen saygınlığı olan itibarı olan bir işadamı olarak tanıyoruz, Şehrin genel meselelerine hakim,  seçimin sonunda Belediye Başkanı olursa projelerimizle yanında yer alıp Kahramanmaraş’ın her türlü meselesinde taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağımızı buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum.” Dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol