banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BİZİM SEVDAMIZ KAHRAMANMNARAŞ
 “Sayın Başbakanımızla, Binali Yıldırım ve Veysel Eroğlu gibi bakanlarımızla aynı safta, aynı kulvarda yürümek istiyorum. ‘Kahramanmaraş’a da aynı eserleri kazandırmak istiyorum’ diyerek yola çıktım.” diyen ve güzergahı hakkındaki düşüncelerini basınla paylaşan Büyükşehir belediye başkan aday adayı iki diplomalı Serdar Erdoğanyılmaz, 7 Kasım günü, Yaşar Pastanesinde düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Aday adayı olmasında etken olan hususları gazetecilerle paylaşan Erdoğanyılmaz, bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de daha güzel bir kent oluşabilmesi için çalışmaya gayret edeceklerini söyledi.

Mahalli BUGÜN gazetesinde, kaleme aldığı köşe yazıları dolayısıyla basın camiasına da yakın bir isim olduğunu işaret eden Erdoğanyılmaz, kentin problemlerini ve çözümlerini yakından bildiğini belirtti, aday adayı olmasındaki en önemli etkenin Türkiye’de AK Parti iktidarıyla birlikte hayata geçen projeler olduğunu kaydederken şöyle konuştu: “Ben bir inşaat yüksek mühendisiyim. 35-40 yıldır Türkiye’nin çeşitli yerlerinde otoyollarda, gökdelenlerde görev aldık. Ülkenin imarını çok yakından takip ediyoruz. En önemli nokta, beni duygulandıran nokta cumhuriyetin 90. yılında açılan Marmaray oldu. Bir mühendis gözüyle baktığımda samimiyetimle söylüyorum Marmaray Türkiye’nin değil, dünyanın projesi. Dünyada bu tür tüp geçitlerde teknolojisi gelişen ülkeler, Japonlar, İngilizler, İtalyanlar, Ruslar. Bütün dünya bu işin yapılıp yapılamayacağını konuşuyordu. Dünya şartlarında böyle bir projeyi başardık. Bu nedenle bende bu saflarda yer alarak aday olmaya karar verdim.”

KAHRAMANMARAŞ’A ESERLER KAZANDIRMAK İSTİYORUM 

İnşaat mühendisi olarak yıllarca köy hizmetleri kadrosunda hizmet verdiğini anımsatan Erdoğanyılmaz, Köydes ve benzeri projelerin de cumhuriyet tarihi boyunca hayata geçen en önemli çalışmalar olduğunu söyledi. Bu projelerin kendi üzerinde derin izler bıraktığına dikkat çeken Erdoğanyılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz 10 yıl da KÖYDES’i bir gözünüzün önüne getirin. Bu apayrı bir olaydır. Köylerimizin içme sularının, yollarının yapılmasında çok hızlı hareket edildi. Ben daha önce köy hizmetlerinde çalıştım. Bir köyün içme suyu bile 3-4 yıl sürerdi. Bir yol yıllarca sürünürdü. Ama bu projeyle bütün köylerimizin su ve yol problemi çözüldü. Bunları inkar etmek mümkün değil. Ben özellikle şunu belirtmek istiyorum. Bakanlarımızı görüyoruz. Özellikle üzerine basa basa söylüyorum. Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu, her iki bakanımızda İTÜ mezunu mühendisler. Böylesine değerli, mükemmel başarılara imza atan insanlarla gurur duymamak, mümkün değil. Sayın Başbakanımızla bu değerli bakanlarımızla aynı safta, aynı kulvarda yürümek istiyorum. ‘Kahramanmaraş’a da aynı eserleri kazandırmak istiyorum’ diyerek yola çıktım.”


ADAY ADAYI TÜM ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM 

Kahramanmaraş’a hizmet etmek için aday adayı olan herkese de başarı dileklerinde bulunan Erdoğanyılmaz, “Dolayısıyla bu konuda memlekete hizmet için aday olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Aday olup olmamak önemli değil, ‘bu işte ben de varım, bilgimi birikimimi yansıtmak istiyorum’ diyebilmekte medeni cesarettir. Bunun için ben aday olsam da olmasam da böyle bir hamle yaptığım için mutluyum. Sonucu ne olursa olsun biz Kahramanmaraş için çalışmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş bizim sevdamız. 20 yıldır nasıl mücadele ediyorsak, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 EN BÜYÜK PROJEM “BEN DEĞİL, BİZ DİYEBİLMEK” OLACAKTIR

Adaylık sürecinde projelerini de sık sık kamuoyu ile paylaşacağını ifade eden Erdoğanyılmaz, “En büyük projem ise ‘ben değil, biz diyebilmek’ olacaktır” diye konuştu ve tüm çalışmalarda istişareyi en planda tutacağını kaydeteti; “Biz bunu söyleyebilirsek, el ele verebilirsek, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Büyükşehir Kahramanmaraş için el ele verelim, biz olalım. Önemli olan adayın kim olduğu değil, aday kim olursa olsun onun arkasında olalım diyorum” ifadelerini kullandı. Samimi ortamda geçen sohbet-istişare toplantısında Erdoğanyılmaz, daha sonra basın mensuplarının yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol