Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BİZİ ADAM YERİNE KOYDU

Büyükşehir statüsüne kavuşmamızla birlikte, vatandaşın yerel yönetimlerden beklentileri daha da büyüdü. Bu beklentiler, bu talepler her geçen gün artmaya devam ederken, teknik ve sosyal belediyecilik alanında gösterdiği başarıdan ötürü halkın sevgisini ve sempatisini kazanan Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay'a bir teşekkür de ayakkabı boyacılarından geldi.

Yazın sıcaktan, kışın soğuktan çalışamaz hale gelen, ekmek teknelerini muhafazadan yoksunlaşan ayakkabı boyacıları, kendilerinin adam yerine konulmasına sevinirken, Dulkadiroğlu Belediyesince yaptırılan modern kulübeler, hem mimari tarzı, hem görselliği açısından boyacıları sevindirmeye yetti.

Çocuk Bahçesi semtinde gözümüze ilişen tarihi ayakkabı boyacısı İsmet Ulaş'a ayakkabımızı boyatırken, sorduk, 'memnun musunuz?' diye.

MEMNUN OLMAK NE KELİME ABİ

1979'den beri ayakkabı boyacılığı yaptığını söyleyen tarihi ayakkabı boyacısı İsmet Ulaş'ın verdiği cevap bu oldu. Devam etti gülümseyerek ve memnun tavırlarla, "Allah Necati Okay Başkan'dan razı olsun. Bizi adam yerine koydu, bizi düşündü, bu kulübeleri yaptı. Kışın soğuktan donuyor, çalışamıyor, evimize ekmek götüremiyorduk. Şimdi rahatladık. Sadece biz değil, müşterilerimiz de memnun. Yatıp kalkıp Necati Başkana dua ediyoruz" demeyi ihmal etmedi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol