Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BİZ SÖZ VERDİK HİZMET EDERİZ!
 Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Av.Metin Doğan yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Metin Doğan: “Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi bizler için çok önemli bir seçim olacak. Türkiye üzerinde oynan oyunları bozmak ve 2023 vizyonunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmamız lazım. Bizim gönlümüz Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasıdır. Şayet partimiz başka bir aday gösterirse de ona destek olacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. “İlk defa il danışma meclisine Büyükşehir Belediye Başkanı olarak katılıyorum. Bana desteklerini veren teşkilatıma çok teşekkür ederim. Malumunuz ben Makina Mühendisiyim, bir işletmem vardı ben belediye başkanı olduktan sonra burayı kapattım. Tek iş olarak görevini üstlendiğim Kahramanmaraş’a hizmet etmek olacaktır. Turizm alanında çok önemli adımlar atıyoruz, bunlardan birisi olan Yavşan Yaylası çok yakında İl Kültür Turizm müdürlüğümüzün de katkılarıyla hizmete geçecek. İlaveten Kahramanmaraş’a kış turizminde çok büyük adımlar atılacak, bunlardan birisi olarak Ahir Dağı Kayak Merkezi kurulacak. Bizler söz verdiğimiz gibi sözümüzü tutup şehrimize hizmet edeceğiz” diye konuştu.

THY SEFERLERİNİ ARTIRIYOR

AK Parti Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu ise; “Kentin en öncelikli sorunu olarak yol ve ulaşım sorunu olduğunu düşünüyorum” dedi. Hava yolu şirketleriyle görüştüklerini, THY seferlerini artırdığını, kendi dönemlerinde yapımına başlanan ve beton dökümüne başlanan tünellerin yakında hizmete geçeceğini duyurdu.  

AK Parti İl danışma meclisine katılanlar arasında: AK Parti Milletvekili Prof.Dr.Mehmet Sağlam, Yıldırım Ramazanoğlu, Dt.Sıtkı Güvenç, Belediye eski Başkanı Mustafa Poyraz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, eski Milletvekili Dr.Cafer Tatlıbal, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda partili katıldı.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol