Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

BİZ, NE FİKİR, NE DE İDEOLOJİ PARTİSİYİZ!
 Partinin kuruluş toplantısının Balgat'taki genel merkezinde yapıldığını söyleyen Genel Başkan Abdürrahim Karslı, siyasete başladıklarında belli ölçüleri olacaklarını belirterek; "Şimdiye kadar siyasette kullanılan değerleri bir tarafa bıraktık. Milliyetçilik ve din temeline dayalı siyasetimiz yok, bizim siyasetimiz umumi değerlere istinat eden bir siyaset." dedi.

Partinin ismini belirlerken belirli değerleri ön plana çıkardıklarını belirten Karslı, telefonda şunları söyledi;  "Merkez Parti dedik. Neyin merkezi? Türkiye'nin merkezi. Neyin merkezi? Gücün merkezinin fiziki bir tarifi vardır, bilirsiniz. Merkez kenarında olan her şeyi, aynı eşit noktada uzaklığı ifade eder. Merkez bir faaliyetin üretildiği yeri ifade eder. Bizim merkezimiz de herkese eşit davranan, hizmetin üretildiği, hakkaniyetin üretildiği, istikbale ait değerlerin üretildiği bir merkez. Bu merkezde de her fikirden inşa var. Şimdiye kadar bildiğiniz ne kadar parti varsa, hepsinden insan var."

BİZ FİKİR PARTİSİ DEĞİLİZ!

Karslı, "Biz fikir partisi değiliz” derken, ideoloji partisi olmadıklarının da altını çizdi. Sözlerini;  “Biz fikirde ittifak etmek mecburiyetinde de değiliz. Siz neyde ittifak ettiğiniz önemli. Bizim dayandığımız kaynak hak, bu hayatımızın felsefesi kuvvete dayanmıyoruz, hakka dayanıyoruz. Kuvvetli olan haklı değildir. Bizde kim haklıysa o kuvvetlidir. Hakka dayanıyoruz. Nereye gitmek istiyoruz. Milletin menfaatlerini yükseltmeye gidiyoruz." diye tamamladı.

Parti kurucuları arasında Kahramanmaraş sanayi ve iş dünyasının tanınmış isimlerinden Enver Horozoğlu ile Hasan Bayramoğlu da yer almaktadır. Karslı son olarak; “İki arkadaşımıza da inanıyor, güveniyorum. Onlarda bu partinin çıtası yükselecek” diyerek sözlerine nokta koydu.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol