Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BİTLİS’İN TERCİHİ DE MST
  

Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yalçın Sözbilici ve Genel Sekreter Yardımcısı Çetin Taşdemir, Sanko İş ve Tarım Makinaları Gaziantep üretim tesislerinde inceleme yaptı.

 

Fabrikadan etkilendiğini belirten Sözbilici, duygularını şöyle dile getirdi:

 

“Makine parkını genişleterek, hizmet kalitesini ve hızını artırmayı amaçlıyoruz. Açıkçası bu kalite, kapasite ve ciddiyette, teknolojinin en üst seviyesinde üretim yapan bir fabrika beklemiyorduk. Gurur duyduk.

 

Fabrikadaki üretim sürecini ve kaliteye verilen önemi görünce satın aldığımız kazıcı yükleyicilere olan güvenimiz arttı. Yerli üretim olan MST marka M644 serisi kazıcı yükleyici iş makinaları ile makine parkımız güçlenmiştir.”

 

Sanko İş ve Tarım Makinaları Gaziantep üretim tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreninde konuşan Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral, “Kazıcı ve yükleyicilerimizin Bitlis’e güzel hizmetler verilmesini sağlayacağına inanıyorum” dedi.

 

Törene, Sanko İş ve Tarım Makinaları Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Polat Güler ve Diyarbakır Bölge Satış Müdürü Yunus Koçak da katıldı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol