banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BİRBİRİNİZİN AYAĞINA BASIN ASLA DAMARINA BASMAYIN!
 Duygu Düğün Salonundaki toplu nikah törenine AK Parti Milletvekilleri Dt.Sıtkı Güvenç, Dr.Yıldırım Ramazanoğlu ve Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz katılırken, çiftlerin nikah şahitliklerini de yine konuklar yaptı ve Belediye Başkanı Necati Okay nikahta keramet var diyerek 22 çiftin hem nikahını kıydı, hem de onlara evlilik hediyesi takdim etti.

Belediye Başkanı Necati Okay, sosyal sorumluluk projesi kapsamında insanların manevi dünyasına inmenin de gerektiğini söyledi, "Belediyecilik sadece imar, ıslah, asfalt değildir. Toplumun en öndeki aile kurumunun yaşaması, ayakta durması için bize düşen ne varsa, belediye olarak yanlarındayız" dedi, çiftlere mutluluklar diledi.

Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, mutlu bir olaya tanıklık ettiğini belirterek, evlenecek çiftlere tavsiyelerde bulundu, "Bu ilk ve son nikahınız olsun. Evlilik kutsal bir müessese. Burada birbirinizin ayağına basın ama damarınıza basmayın! Bizim ev örneğin; kararı hanım verir, ben de uygularım. Siz de evde eşinize biat ederseniz, kurtulursunuz" diye konuştu.

VEKİLLERDEN MUTLULUK TEMENNİLERİ

Çiftlerin nikah şahitliklerini yapan Milletvekilleri Güvenç ve Ramaznoğlu, bu hayırlı uygulama için Başkan Okay'ı tebrik ederken, Peygamberimizin 'evlenin, evlendirin' sözünü hatırlattı, çiftlere mutluluklar dilediler. Ayrıca, "Cumhurbaşkanımız R.Tayyip Erdoğan'ın 3 çocuk sözünü hatırlatmamıza gerek var mı? Sizlere hayırlı evlatlar yetiştirmenizi diliyor, mutluluklar sizlerin olsun diyoruz" derlerken, etkinliğin ilk nikahını Okay kıydı, Sultan Mercimek ile Kasım Sorgun mutluluğa 'evet' diyen imzayı attılar.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol