banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

“BİR TEBESSÜME DEĞER”

Yaşayamadığımız çocukluğu onlara yaşatmaya çalışıyoruz sloganıyla sosyal medya üzerinden yürüttükleri kampanya ile köy köy gezip oyuncağı, ayakkabısı ve kıyafeti olmayan çocukların ihtiyaçlarını karşılayan ‘Bir Tebessüme Değer’ gönüllüleri çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

“HER ÇOCUĞUN ONDA İZ BIRAKAN BİR OYUNCAĞI OLMALIYDI”

Çocukların mutluluklarına ortak olmak ve oyuncaksız ve ayakkabısız çocuk bırakmamak için böyle bir kampanya başlattıklarını söyleyen Bir Tebessüme Değer gönüllülerin öncüsü Fatih Akpınar "Çocukların mutluluklarına ortak olmak için, çocukları oyuncaklarla buluşturmak ve ayakkabısı olmayan, pamuk şekeri tatmayan ve dondurma yemeyen çocuk bırakmamak için çalışıyoruz. Bizler başlattığımız bu proje ile hiç oyuncağı olmayan çocuklara ulaşmayı hedefledik. Bir çocuğun yüzünü güldürmek ve ona bir oyuncak kazandırarak onun mutluluğuna şahit olmak istedik. Her çocuğun onda iz bırakan bir oyuncağı olmalıydı. İşte bu düşünceleri temellendirerek bu projeye devam edeceğiz”  ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol