Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BİR OKUL DAHA BELEDİYE İLE YENİLENDİ

Erdemli Belediyesi, eşit hizmet anlayışı ile talepler doğrultusunda okullara, camilere ve sağlık kurumlarına yönelik yürüttüğü boya-badana, çevre düzenlemesi ve tadilat hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Özellikle eğitim kurumlarına verdiği desteklerle, velilerden ve öğretmenlerden takdir toplayan Erdemli Belediyesi, Tömük Hacı Recep Yaşa İmam Hatip Ortaokulunun çatı ve abdesthane yapımını gerçekleştirdi. Geçen yıl talep edilmesi üzerine çevre düzenlemesi gerçekleştirilen okulun yöneticileri, öğrencilerin daha ferah bir ortamda eğitim alabilmesi için çağrılarına cevap veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür dileklerini iletti.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu:“Çocuklarımızın ve gençlerimizin vatanımıza hayırlı bireyler olarak hizmet edebilmesi için hiç şüphesiz ki aldıkları eğitim çok önemli. Kaliteli bir eğitimin de bizlerin sorumluluklarını yerine getirmesi ile mümkün olabileceğinin farkındayız. Bu sebeple ilçemizde bulunan okullara, sağlık kurumlarına ve camilere destek olarak; eğitim kurumlarımızın boya-badana, temizlik, çevre düzenlemesi gibi ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Hacı Recep Yaşa Ortaokulumuzda yaptığımız yenilenme çalışmalarının da eğitimcilerimize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol