banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BİNİCİ’DEN OKUMUŞA DESTEK!
 Seçim çalışmaları sebebiyle Türkoğlu’nda esnaf ziyaretleri yapan, beldesi Beyoğlu’na yaptığı teknik ve sosyal yatırımlarla bilinen Osman Okumuş, yöre insanların gönlünde taht kurmaya devam ederken, okumuş da en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyledi. “Biz gönüllere talibiz, gönüllerde yer edebildiysek ne mutlu bize!” diyen Osman Okumuş, yörenin sorunlarını bildiğini, reçeteyi yazdığını, tedaviyi de iyi bildiğini belirtirken, desteğinden ötürü Gökhan Binici’ye teşekkür etti.

OKUMUŞ;  HALKIMIZA GÜVENİYORUM

Türkoğlu ilçesinde, esnaf ziyaretinde yakaladığımız AK Parti Belediye Başkan Adayı Okumuş, halktan ve esnaftan büyük teveccüh gördüğünü, bunun da karşılığı olacağını belirterek, “Halkıma güveniyorum. Onlar aslında kararını verdiler. Lakin biz ziyaretlerimizi, gezilerimizi sürdürüyoruz. Çok şükür halk b.ize inanıyor, güveniyor. Bizi de onların güvenini boşa çıkartamamak uğruna seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık yolun sonuna gelindi, şunun şurasında 30 Mart mahalli seçimlerine sayılı günler kaldı. Partimiz Kahramanmaraş sınırları içinde yine oy patlaması yapacak, merkeze dâhil olmak üzere tüm ilçeleri açık ara alacaktır” diye konuştu.


OSMAN BAŞKAN’A GÜVENİMİZ TAM

Esnaf ziyaretleri sırasında, esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Okumuş, halktan gördüğü ilgi karşısında duygularını şu cümlelerle ifade etti. “Biz ilkin gönüllere yatırım yaptık. İnşallah Pazar günü de bunların meyvesini toplayacağız. Seçim çalışması ve kampanyası sürecinde benimle olan, bizimle birlikte yola çıkan yol ve kader arkadaşlarımızla seviyeli, kaliteli ve düzeyli bir seçim çalışması sürdürüyoruz” derken, ziyaretinden ve desteğinden ötürü Gökhan Binici’ye teşekkürü yineledi, “Gökhan kardeşimizi yakından tanıyorum. Projeleri olan, atik, heyecanlı ve genç bir yetenek. Mutlaka değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum” diyerek sözlerine nokta koydu.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol