banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BİLGİLİ, AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINDA
 AK Parti Ekinözü ilçe seçim bürosu açılışına Ankara’dan katılan Tomurcuk İşitme Engelliler Derneği Genel Başkanı, aynı zamanda eski işitme engelliler spor federasyonu as başkanı, Hartlap eski güreş ağası hemşehrimiz işadamı Faruk Bilgili, gönül verdiği

 

Bu seçimin çok şeylere gebe olduğunu, istikrarın, huzurun ve başarının devamı için AK Partinin seçimlerde başarılı çıkması gerektiğini vurgulayan Bilgili,  gezi olaylarındaki provokatif eylemlerinin uygulama alanının farklı boyutlara girerek adalet camiası üzerinden iktidarın başarısını gölgelemeye çalışıldığını, bu bağlamda 7 Haziran genel seçimlerinin bir Çanakkale, savaşından, kurtuluş savaşından farkının olmadığını belirtti.

Ayrıca, muhalefetin de alternatif anlamına gelen hizmet üreten demektir. Muhalefet hizmet üretmeyle alakalı değil, şiddet, huzursuzluk ve ortamı gerek, ekonomik ve siyasi istikrara balta vurmakta olduğunu ileri süren Bilgili, sözlerini şu cümlelerle tamamladı; “Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi, hizmetlerimizi kendi şehrimizde açılış programlarına katıldım. En büyük şansımızın AK Parti gurup başkanvekili, çok değerli siyasetçimiz sayın Mahir Ünal’ın memleketimizden milletvekili adayı olması, AK Partiye ne kadar çok destek çıkarsa, gurup başkanvekilimizin gücünün daha da çok artacaktır. Bunun da memlekete hizmet olarak dönüşünün çok büyük olacağını bilen biri olarak, bizler Ankara’da bunu gözlemliyoruz. Ve tabanda bunu duyurmak için buradayım” diyen işadamı-siyasetçi Bilgili, fırsat buldukça takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacağını, gerekirse seçimlere kadar Kahramanmaraş’ta milletvekili adayları ile birlikte olmaktan büyük gurur ve memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

Bilgili, teşkilat il başkanı metin doğan ve ekibinin takım halinde çok mükemmel organize olduklarını ve milletvekili  ve adaylarının el ele vererek, gönül birliği ile çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi, ayrı ayrı tebrik etti, başarı dileklerini yineledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol