banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BEŞEN ÖDÜL ORUCUNU BOZDU!
 

Mesleği gereği, bugüne kadar birçok ödülün sahibi olan, sempatik isim Mehmet Beşen, bu kez de  Allianz Sigorta A.Ş . Kahramanmaraş yetkili Acentesi olarak 2017 yılında verimlilikte Bölge birincisi,  üretim sıralamasında Bölge üçüncüsü oldu.

Hak ettiği ve layık olduğu plaketlerini Allianz Sigorta A.Ş. Bölge Müdürü Erdal Ayyıldız ve Bölge Yöneticimiz Alper Selçuk’tan alan Mehmet Beşen, plaketini alırken hayli duygulu ve heyecanlı idi.

ALDIĞI ÖDÜL NE İLK, NE DE SON

Bakın, Mehmet Beşen, plaketi ile ilgili olarak neler söyledi;  “Klasmanım sebebiyle plaketlerimizi sayın Erdal Ayyıldız ve Alper Selçuk beylerden almak heyecan verici. Evet, bu aldığım ödüller, plaketler ne ilk, ne de son olacak belki. Bu sebeple, bizlere güvenen ve destek olan sigortalılarımıza teşekkür ederim. Herkese kazasız, hayırlı, mutluluk ve sağlık dolu günler dilerim” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol