banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BERABERLİK ÇAĞRISI
 Platform üyesi olan Adıyaman, Antakya, Kahramanmaraş, Kilis, Osmaniye, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odaları ve Gaziantep Ticaret Odası; “Yaklaşık iki yıl önce bölgemizin sosyo-ekonomik kalkınması için birlikte hareket  etmek hedefi ile Gaziantep Ticaret Odası öncülüğünde oluşturduğumuz Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu olarak son günlerde ülkemizde yaşanan acı olaylar bizi derinden sarsmıştır.

 

Demokrasinin, özgürlüklerin, yaşam kalitesinin, ekonominin en büyük tehditi olan teröre hep birlikte karşı çıkmak ve yok etmek için  mücedele etmek zorundayız. Bu mücadelede biz sivillere düşen en büyük görev ve sorumluluk ise vatanı bölmek isteyenlere karşı güçlü bir şekilde “birlik ve beraberliğimizi” göstermek olacaktır.

 

Böylesi bir süreçte sağduyulu davranarak, siyasi görüş ayrılıklarımızı da, dil, din-mezhep, ırk  farklılıklarımızı da ayrıştırıcı değil birleştirici unsurlar olarak kabul etmeliyiz. Vatanın birlik ve bütünlüğüne kastetmiş bu hainlere karşı milletçe bir olarak, birlik olarak, tek yürek, tek vücut halinde hareket etmeliyiz.”

 

DAHA FAZLA KAN DÖKÜLMESİN

 

“Bizler bu toprakları, Gazilik, Kahramanlık, Şanlılık unvanları ile taçlandırılmasını sağlayan dedelerimizden emanet aldık ve bugünlere getirdik. Kurtuluş savaşında Türkü, Kürdü, Lazı, Zazası, Çerkezi ve bunun gibi binlerce yiğidin omuz omuza mücedele ettiği, kanlarıyla suladığı vatan topraklarına daha fazla kan dökülmesin. Bedel ödeyerek sahip olduğumuz güzel yurdumuzda fitneye, fesata, tahrikçilere, provakatörlere geçit vermemeliyiz.

 

Bize şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan Cennet vatanımızı, torunlarımıza, şanlı bayrağı göklerde dalgalanmaya devam eder şekilde emanet edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu kutsal emanete sonsuza kadar sahip çıkarak, Türkiyemizi daha güçlü konuma ve daha aydınlık yarınlara birlikte taşıyacağımızı unutmamalıyız.  

 

Ticaret ve Sanayi Odaları olarak, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına, ve milletimize başsağlığı diler, yüce milletimizi sağduyuya davet ederiz.”

 

PLATFORM ÜYELERİ

 

Eyüp BARTIK

Yönetim Kurulu Başkanı 

Gaziantep Ticaret Odası    

 

Mustafa USLU

Yönetim Kurulu Başkanı 

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası                      

 

Hikmet ÇİNÇİN

Yönetim Kurulu Başkanı 

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası



Kemal KARAKÜÇÜK

Yönetim Kurulu Başkanı 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası

 
           

Mehmet Erdal ÖNDEŞ

Yönetim Kurulu Başkanı 

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası         

 

 

Murat TEKE

Yönetim Kurulu Başkanı 

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası

 

 

Eyüp Sabri ERTEKİN

Yönetim Kurulu Başkanı 

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol