banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BENİM ADIM ÜNAL ATEŞ!
 CHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Ali Zabun’un da katıldığı dost toplantısında, mahalli seçimde,  büyük bir bölümün muhalefete partilere kaydığını gördüklerini, bununda nedenleri olduğunu sıralayan Ünal Ateş, mahalli seçimlerle ilgili hazırladığı 600 sayfalık raporu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na elden teslim edeceğini belirterek; “Seçimlerden önce, kamuoyunu şöyle bir yokladığınızda, vatandaşın AK Partiye olan tepkisinin doruk noktasına ulaştığını görürdünüz. Ancak sosyal ve görsel medyada yazarlar-çizerler, güçlü olan yerlerde bazı partilere oy verilmesini istediler. O nedenle CHP’nin birçok yerlerde tabanı MHP’ye destek ve oy verdi. Türkiye’nin her yerinde bu yaşandı. Öyle ki, bir kısım çevreler CHP’den yüzde 8’lik bir oy diliminin MHP’ye gittiğini dahi iddia ettiler. Neticede ortaya bu tablo çıktı, AK Parti yüzde 58 oy alırken, MHP yüzde 30’da kaldı, biz ise yüzde 6,5 oyla yetindik. Ha, oturup ağlayacak mıyız, köşemize çekilecek miyiz, tabi ki hayır. Seçilmiş bir başkan gibi çalışmalara devam edeceğim, AK Partiye oy vermeyen yüzde 42’lik kesimin sözcüsü olacağım” dedi.



BENİM ADIM ÜNAL ATEŞ, BAŞKA SİYASETÇİLERE BENZEMEM!

30 Mart mahalli seçimler sonrası, belediye başkanlık koltuğuna oturan isimleri takip edeceğini, uyarı ve eleştirilerini sürdüreceğinin de altını çizen, “Benim adım Ünal Ateş, ben başka siyasetçilere benzemem” diyen Ünal Ateş, “Gündemde 3-4 olay var. Bunların takipçisi olmak bana düşer. Seçim sürecince genel politikalara değinmedik, ayakkabı kutularından söz etmedim. Hep projelerimi ileri sürdüm, bu şehri, bu insanları konuştum. Şayet seçilen arkadaşlarımız projelerimizi hayata geçirmek isterlerse, verebilirim.

Örneğin mezarlık yeri, Kılavuzlu köprüsü karşısına mezarlık alanı tahsis etmek, bir ihanetti. Örneğin bir de kamu kampus projemiz vardı ki, zaman alsa da, kurumları bir araya toplamak,  vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak için ciddi bir proje. Bizlerin seçilenlere destek olması, uyarması lazım. İmara konularında uyarılarımız olacak.” diye konuştu, yüzde 58 oy alan iktidarın rehavete kapılmaması gerektiğini hatırlattı, sonra da şampiyonluğunu ilan eden  Fenerbahçe’nin Kahramanmaraş’taki sempatizanlarına kutlama izninin verilmediğini, yolların dahi trafiğe kapandığını kaydetti, taraftarların sevincine  gölge düştüğünü ileri sürdü.


KİMSE BİLDİĞİ DOĞRULARI KONUŞMUYOR!

Bu ülkede insanların bildikleri doğruları konuşmaktan dahi imtina ettiklerini, korktuklarını iddia eden Ateş, Alman Cumhurbaşkanının gelişinde bile ortalığın birbirine katıldığının altını çizdi, Haşim Kılıç’ın konuşması ardından paralel yapı yakıştırmasının gerçeği yansıtmadığına vurgu yaptı, hükümeti yönetenlerin sabırlı, eleştirilere tahammülü olması gerektiğini hatırlatması ardından 1 Mayıs işçi bayramı sebebiyle kaygılarını da dile getirdikten sonra, Kahramanmaraş’ta işletmelerin sigortasız ve hatta asgari ücretin altında işçi çalıştırdıklarını da ifade ettikten sonra, özetle, geçtiğimiz günlerde açılan el sanatları fuarını beğenmediğini, bitpazarından farkı olmadığını belirttikten sonra şunları söyledi; “Arzuladığımız, insanların beklediği ölçekte fuar değildi. 7 güzel adam dizisinin galasına bizi çağırmadılar. Sonra Gala galaya benzemedi, her şeyi getirip başörtüsü ile özdeşleştirdiler.” 


600 SAYFALIK RAPOR HAZIR!

Ateş son olarak; 4 aydır sarf ettiği emeğin karşılığının bu olmaması gerektiğinin bir kere daha altını çizdikten sonra, kent merkezinde, özellikle Trabzon Bulvarında uygulanan parkomata sözü getirdi, bu işletmenin denetlenmesi gerektiğine vurgu yaptı, cihazların kaç dakikada bir attığını sordu, disiplin altına alınmasını istedi, bir kez daha hazırladığı 600 sayfalık raporu bizzat genel başkana elden teslim edeceğini belirtti ve basın mensuplarının gündeme ilişkin çeşitli sorularını cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol