Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BELEDİYESPORA SPONSOR: KERVAN@ALPEDO
 Kervan Pastanesindeki sponsorluk ve moral yemeğinde konuşan Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi, önce takımın her zaman yanında olan basın mensuplarına övgüler yağdırdı, sonra da maddi manevi desteği takımı yalnız bırakmayan Kervan ailesine teşekkür etti.

Başkan Tanrıverdi, “Bu takım, işadamlarının destekleriyle bugünlere geldi. Hepsine teşekkür borçluyuz. Şu anda aramızda olan 10’da 10 yapan voleybol takımımızı da canı yürekten kutluyorum. İnancım odur ki, futbolcularımız da sezon sonunda ipi göğüsleyecek, hedefi 12’den vuracağız. Bize destek veren tüm firmalara teşekkür ediyorum, çorbada tuzu bulundukları için” dedi.

BİZ HAS MARAŞLI’YIZ!

Bu cümleyi kullanan ve sponsor olan Kervan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu da, sponsorluktan dolayı çok mutlu olduğunu, takımların başarısından dolayı gurur duyduğunu söyledi; “Burada güzel bir tablo var. Bu tablonun mimarı olan başkan ve arkadaşlarını da kutlarım. Bizler de Kervan olarak, sosyal sorumluluk çerçevesindeki yatırımlarımızdan sonra da kulübümüze sponsor olduğumuz için ayrıca mutluyuz. Biz gerçek, has Maraşlıyız ve takımlarımızın şampiyon olacağına inanıyorum” diye konuştu, takımlarımıza başarılar diledi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol