banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BELEDİYELERDE ÇALIŞAN İŞÇİLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ!

Türkiye’nin en büyük işçi sendikası olma özelliğini taşıyan Hizmet-İş Sendika’nın Kahramanmaraş Şube Başkanlığı, üyeleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak, kaynaşma ortamı oluşturmak amacıyla iftar programı tertip etti. Arsan Center’da gerçekleştirilen ve yüzlerce sendika üyesinin katıldığı programa Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ ve Yönetimi’nin yanı sıra Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanvekili Hüseyin Öz, AK Parti KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak, Belediye Başkan Yardımcıları, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerde görev yapan sendika temsilciler de katıldı. Ramazan’ın manevi ikliminin hissedildiği samimi bir atmosferde gerçekleştirilen programda bir hitapta bulunan Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanvekili Hüseyin Öz, sendikanın Kahramanmaraş’ta 36 yıldır faaliyette olduğuna vurgu yaptı.

36 YIL BERABER MÜCADELE VERDİK

Hüseyin Öz, konuşmasında şunları söyledi: “Güzel bir Ramazan akşamındayız. Her şeyden önce Kahramanmaraş’ta Hizmet-İş Sendikası olarak Hak-İş Konfederasyonu olarak yaklaşık 36 yıldır görev yapıyoruz. İşçilerimizle el ele gönül gönüle omuz omuza 36 yıl beraber mücadele verdik. Bu mücadelenin başladığı günden bugüne bütün benliğiyle bu davaya hizmet etmiş olan ağabeylerimiz ve büyüklerimiz var, aramızdan ayrılanlar var. Onlara Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum, diğer büyüklerimize de Cenab-ı Allah’tan sağlıklı, hayırlı ömürler diliyorum. Bundan sonra görev alacak arkadaşlarıma da görevlerinde başarılar diliyorum.”

BİZE GÜVENDİĞİNİZ SÜRECE HEDEFLERİMİZE KOŞAR ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ

Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ ise “Bildiğiniz üzere yeni ve genç bir ekibiz, heyecanlıyız. Bizlere göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi, dirliğimiz, beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın İnşallah. Sizler bize güvendiğiniz sürece bizler sizlerle uzun yıllar İnşallah hep beraber hedeflerimize koşar adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Program, Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla son buldu!

Kaynak: Manşet Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol