banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE’DEN, AVGADI’DA BAYRAMLAŞMA

Bayramın üçüncü günü düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkan Vekili Harun Kılıç, Ülkü Ocakları Erdemli İlçe Başkanı Cevat Şahin’in yanı sıra birçok isim katılım gösterdi.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli programda yaptığı açıklamada, milli ve manevi değerler noktasında hassas davranılması gerektiğinin altını çizerken, davalarının birleştirici olduğunu vurgulayarak toplumu vicdanen yaralayan suçlar işleyenler ve vatan hainliği yapanlar dışında herkesi kucaklamaya hazır olduklarını belirtti.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda konuşma yapan Mersin Milletvekili Baki Şimşek, bayramın kıymetine ve birleştirici gücüne dikkat çekerek, ülke olarak birlik içerisinde bayramı geçirmiş olmanın önemine değindi. Belediyecilik anlayışından dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu tebrik eden Vekil Şimşek, kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayarak üst düzey hizmetler üreten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.

Başkan Tollu ise programda yaptığı açıklamada, "Bayramlar, bizleri birbirimize kenetleyen milli ve manevi değerlerimizdir. Kardeşlik içerisinde yaşamamız için vesile olan bu buluşturucu günlerde söylemeliyim ki bu vatana ihanet etmeyen herkese bizim kapımız açıktır. Bugün buradan tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutlar, bu günlerin ülkemize ve tüm Dünya’ya birlik, beraberlik, huzur, mutluluk getirmesini dilerim" ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol