Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE MECLİSİ 6 KASIM’DA TOPLANDI
 Belediye Meclis Salonu’nda gündemindeki maddeleri görüşmek üzere toplanan Belediye Meclisi şu maddeleri görüştü;

Gündemin 1. Maddesinde açılış, yoklama ve eski tutanak özetinin görüşülmesinin ardından gündemin

2. maddesinde 2014 Mali Yılında Belediye Başkan Yardımcısına verilecek aylık ödeneğin belirlenmesi teklifi kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesinde 2014      Mali Yılında meclis üyelerine ödenecek huzur hakkı ücretinin belirlenmesi teklifi kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesinde Boş bulunan Yusuflar Mahallesi 8. Sokak Numara: 6 daki işyerinin 10 yıllığına kiraya verilmesi teklifi görüşülerek kabul edildi.

Gündemin 5. Maddesinde Belediyenin hissedar olduğu, Dini Tesis Alanı tanımlı Pınarbaşı Mahallesi 7405 ada 1 numaralı parseldeki 4106.40 metrekarelik arsada bulunan 378.72 metrekarelik belediye hissesinin, üzerine cami yapılmak üzere bedelsiz olarak Diyanet İşleri Başkanlığı adına İl Müftülüğüne tahsisi teklifi kabul edildi.

Gündemin 6. Maddesinde Divanlı Mahallesi 1724 ada 30 parseldeki 128,05 metrekare ve 31 parseldeki 212,05 metrekarelik taşınmazların üzerine Hacı Yusuf Akarca adını taşıyan bir taziye evi yapılması şartı ile belediyeye hibe edilme teklifi, binasının ve tefrişatının yapılması şartıyla kabul edildi.

Gündemin 7. Maddesinde Kahramanmaraş Belediyesi 2014 Mali Yılı Bütçe Kararnamesi ve 2014 Mali Yılı Bütçe Tasarısının görüşülmesi teklifi kabul edildi.

Gündemin 8. Maddesinde Uçak sefer saatlerine göre Havalimanı, Çarşı, Binevler güzergahında verilecek toplu ulaşım hizmetinde, belediye otobüslerinden alınacak ücret tarifesinin belirlenmesi teklifinde normal yolcu taşıma ücretinin alınması kararlaştırıldı.

Gündemin 9. Maddesinde Belediye mülkiyeti olan 1 adet arsa ile hissedar olduğu 7 adet arsadaki hisselerine satış kararı ve satış işlemleri için encümene yetki verilmesi teklifi kabul edildi.

Gündemin 10. Maddesinde Belediye Meclisinin 02.10.2013 tarihli toplantısında onanan, 2013/303 numaralı İmar Planı tadilatına yapılan itirazın görüşülmesi teklifi kabul edildi.

Gündemin 11. Maddesi Karacasu Kapıçam Caddesi üzerinde bulunan ve Hurdacılar Sitesi dışında kalan; 517 ada 20 numaralı parseldeki ticari amaçlı depo yapı ruhsatı alan işyerine, hurda depolama yeri olarak kullanılması için işyeri açma ve çalışma ruhsatı verilmesi talebi reddedilerek yeni bir yer belirlenmesine karar verildi.

Gündem dışı gelen 15. Maddede Rusya Balkar Cumhuriyeti Başkenti Nalçik’in kardeş şehir olarak protokol imzalanması kabul edildi.

Gündem dışı gelen 16. Maddede Şazibey Mahallesi terminal binasında 19 nolu işyerinin hediyelik eşya ticareti olarak faaliyet göstermesi kabul edildi.


Gündem dışı gelen 17. Maddede Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilen arsanın Gençlik Hizmetleri Spor Genel Müdürlüğü’ne olarak değiştirilmesi kabul edildi.

Gündem dışı gelen 18. Maddede Mülkiyeti belediyeye ait olan arsanın İl Müftülüğüne cami yapılmak üzere devredilmesi kabul edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol