Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BBP ÇAMLIK MAHALLESİNDE YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI
 ÇALIŞMALARINI aralıksız sürdüren, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş teşkilatı çamlık mahallesinde yapmış olduğu mahalle mitinginde yaklaşık bin kişilik coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

BİZLER DEVLET MALINI YETİM MALI OLARAK KABUL EDERİZ

BÜYÜK Birlik Partisi Kahramanmaraş büyükşehir adayı AV. Nedat Türk yapmış olduğu konuşmasında; “Bizler devlet malını yetim malı olarak kabul ederiz. Şimdi bazı arkadaşlar çıkmışlar A-B-C projelerinden bahsediyorlar. Kazanırsak bunları şunları yapacağız diyorlar. Onlara sormak istiyorum siz Kahramanmaraş’ta 11 yıldır ne yaptınız? Kaldırım yapıp bozmaktan başka bir şey yaptınız mı?

Park yapmaktan başka bir şey göreniniz var mı? Malatya kentimizi kat kat geçmiş arkadaşlar, Kayseri, Gaziantep, adana hepsi de fazlasıyla şehrimizi geçmişler.

Demek ki bu bir zihniyet meselesi, iktidara en çok oy veren şehirlerden berhanesi şehrimizdir.

Ama nedendir bilinmez bizimkiler şehrimiz için bir şey istemeye korkuyorlar.

Bizler sırtımızı sadece milletimize dayayan Allah’a inanan insanlarız. Ebetteki bizimde çalışmalarımız projelerimiz olacak, bunlardan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bize yetki verildiği zaman bunu görecek bütün Millet. Diğer illere örnek bir il olacağız. Tertemiz oylarınızı bize verirseniz bir namus gibi onları muhafaza ederiz arkadaşlar.”


HAKKIMIZ OLAN HİZMETİ SÖKE SÖKE ALACAĞIZ

Diğer yandan oniki Şubat ilçesine başkan adayı olan Ali Kıvrak ise 20 yıldır siyasetin içerisinde olduğunu belirterek, hiçbir zaman için zikzak siyaseti uygulamadığını ve sadece Türk İslam davası yolunda yürüdüğünü belirtti.

İnanmış oldukları davayı ilerletebilmek için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen kıvrak konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Bizler sessiz çoğunluğun sesi olarak bundan sonraki süreçte, hakkımız olan hizmeti söke söke alacağız.

Yapacaklarımızı Allah’ın izniyle hep birlikte göreceksiniz. Son nefesimize kadar Allah’ın izniyle, mücadelemizi sürdüreceğiz. Vatan sevdanız vardı da neden meclise gidip parmakçı oldunuz? Ben bunların hesabını soracağım. Doğru bildiğim yolda tek başıma kalsam da, mücadelemin sonuna kadar gideceğim.

 Geçmiş dönemde 9 dosya ile meclise girerek dokunulmazlık zırhına bürünen arkadaş neden tekrardan belediye başkan adayı oluyor. Bunlar vatandaşlara ayağı çarıklılar diyerek onları köy garajından kovaladım diyenler değil miydi?

Evet, ayaklarımız çarıklı hamt olsun ayaklarımız çamurlu hamt olsun. Biz böyle yetiştik biz aslımızı da inkâr etmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu belediyeyi alacağız sizlerle birlikte nasıl bir hizmet yapılır onlara göstereceğiz.”


SEVDAMIZ TÜRK İSLAM ÜLKESİ SEVDASI

Alperen ocaklarına üye olan gençler tarafından konuşmalar sık sık sloganlarla kesilirken, son olarak ise Dulkadiroğlu ilçesi başkan adayı Hayati Bakdur Yapmış olduğu konuşmasında: “

Bizler burada dururken bir başkan edasıyla değil, sizden biri edasıyla duruyoruz. Bugünde sizden biriyiz yarında sizden biri olarak kalacağız.  Biz sizlerin helal oylarını istiyoruz. Bizim boğazımızdan haram lokma geçmedi, haram lokma yemeyen halkın oyunu istiyoruz. Sizin verdiğiniz oylarla geldiğimiz zamanda sizin adınıza hesap soracağız sizin adınıza, sözler söyleyeceğiz. Bizim davamız sadece Kahramanmaraş sadece Türkiye davası değil, bizim sevdamız Türk İslam ülkesi sevdası. Allah’ın izniyle Türk İslam birliğini sağlayana kadar, yiğit düştüğü yerden kalkarak diyerekten, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehit olduğu Kahramanmaraş’tan, bu davanın ateşini yakıp, önce Türkî’ye ye daha sonra kırımda zulüm gören kardeşlerimizde yardım ederek bütün Dünya’da Türk İslam birliğini sağlayacağız ”diye kaydetti.

Çamlık mahallesinde düzenlenen mahalle mitinginde il meclis üyeleri ve ilçe meclis üyelerinin yanı sıra bine yakın mahalleli katıldı.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol