banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAYRAMDA TRAFİK KAZASI, ÖLÜ VAR, YARALI ÇOK

 Türkoğlu ilçesinde meydana gelen motorsiklet kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.

Hasan Çetintaş’ın kullandığı 27 SU 367 plakalı motorsiklet, aşırı hız yapınca, virajı alamadı ve yoldan çıktı, neticede Recep Yıldız hayatını kaybetti, yaralı Hasan Çetintaş Hasan ise hastaneye kaldırıldı.

OTOMOBİL DUVARA ÇARPTI; 2 ÖLÜ

Göksun ilçesinde ise, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve kontrolden çıkması ile meydana gelen kazada, otomobil elektrik dağıtım şirketi binasının duvarına çarptı, otomobildeki 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Göksun’dan Elbistan’a giderken meydana gelen kazada, 06 JNH 36 plakalı otomobil, Yantepe mevkiinde kaza yaptı, kaza neticesi, Alpaslan Aslan ile yanında bulunan Mehmet Aslan hadise yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Suna Aslan,  Ayşe Kalmaz ve ismi öğrenilmeyen bir kız çocuğu da yaralandı.

Yaralılar Göksun devlet hastanesine kaldırıldılar.

Ayrıca diğer ilçelerde de meydana gelen kazalarda vatandaşlar yaralanırken, komşusunun otomobilini kundaklayan bir şahıs da tutuklandı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol