Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BATI MAHALLELERİ GRUP YOLLARI ASFALTLANDI

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç’un gereken ekip ve ekipmanların sağlanarak sıkıntıların giderilmesi için vermiş olduğu talimatla gerekli hazırlıkları yapan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, merkeze uzak olan yerleşim alanlarının yollarının da satıh asfalt kaplama yapılması için çalışmalara başladılar.

Batı mahalleleri diye adlandırılan bölgede 8 m genişliğinde 6.500 m uzunluğunda toplam 52 bin m2’lik Hacı Mustafa Çiftliği-Kurtlar-Önsen-Fatmalı grup yolu yapılan sathi çalışmaların ilki olarak hizmete sunuldu.

Etüt, iyileştirme ve satıh asfalt kaplama çalışmaları devam eden Dadağlı, Fatih, Kümperli ve Çağırgan Mahalleleri grup yolunda da gerekli tüm çalışmalar yapılarak bu güzergâhta ikamet eden yöre halkının ulaşımı büyük oranda rahatlayacaktır.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol