Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BASTIRMACI’DAN PARTİLİLERİNE İFTAR

Geniş katılımın sağlandığı İl ve İlçe yönetimlerinin ilgi gösterdiği iftar programında örnek bir çalışma titizliği gösteren BASTIRMACI tüm misafir ve basınla ayrı yarı ilgilendi.

Güzel bir musiki dinletisiyle başlayan program Ezani Muhammedinin okunmasının ardından oruçlar açıldı. Program Kur’an Tilavetiyle devam ederek dualar edildi ve tüm İslam Alemimizin geçmişine Fatihalar okundu. Program akışında günün ve siyasi düşüncemizin anlam ve önemiyle ilgili İl Başkanımız Av. Ahmet ÇABUKEL ve Mustafa BASTIRMACI konuşma yaparak hep beraber çıktığımız bu yoldaki birlik ve beraberliğimize atıfta bulunarak iktidar adım adım yaklaştığımızı bir kez daha vurguladılar. Konuşmaların ardından ileri gelen başkanlarımızdan bazıları günün önemiyle ilgili duygu ve düşüncelerini demeç verecek bildirdiler.

Anı ve hatıra, birlik ve beraberliğimizin taçlandırmak için hatıra fotoğrafları ardından Mustafa BASTIRMACI tüm misafirleri uğurlayarak programımız sona erdi.

MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR, ÇAĞRILAN YERE GİDECEĞİZ!

Birlik ve beraberlik mesajı veren, deneyimli siyasetçi Mustafa BASTIRMACI iftar sonrası yaptığı konuşmasında;  “Değerli dava dostlarım bizi kırmayıp iftar programımıza katıldığınız için hepinizden ayrı ayrı teşekkürler dilerim. Bu programı hazırlamamada görmediğiniz gizli kahramanlarımız minnettarım bu yol birlik ve beraberlik yoludur. Bu yol bizlerin beraber çalışma ve başarma yoludur. Bu yol el ele gönül gönülle gelecek gençlerimize umut bir gelecek bırakma yoludur.

Bu vesileyle öncelikle Genel Başkanımız başta olmak üzere İYİ Partimizin Maddi ve Manevi her zaman yanındayım. Yanında olmaya devam edeceğim.” İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol