Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOPBAŞ İLE YOLA ÇIKTIM!
  

Ahmet Ak’tan sonra ikinci durağımız, Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör’ün makamı oldu. Sohbetimiz sırasında odaya giren eski belediye başkanları, methiyeler düzerken, siyasete girmemesi konusunda da ısrarla tavsiyelerde bulunuyorlar, mevcut konumunun siyasetin ve milletvekilliğinin çok çok üzerinde olduğunu söylüyorlardı.

Birlikte gittiğimiz ömrünün 25 senesini güreşe ve hizmete adamış Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Hopur ile, bir dönemler güreşin efsane ismi, sonrasında güreş antrenörü, şimdi ise emekli bir güreşçi olan Cuma Demirtaş ile koyu sohbet sonrası, yemeğe çıktığımızda, hemşehrisi olmaktan bir kere daha gurur duyduk Güngör ile.

Belediyelerin spora desteği meselesi açıldığında, bu meselede ‘belediyeler’ dergisinde konu ile ilgili dergiyi uzattı. Orada, belediyelerin sporun her dalına destek vermesi gerektiğini vurguluyor, destek öneriyordu.

BİR BEŞ DAKİKA KONUŞABİLİRİ MİYİZ?

Arkadaşlarımızdan izin alıp, arka odada bir 15 dakikalık özel görüşmede bulunduk. Bir yanlış anlaşılmadan, düzeltmeden söz etti.

İlçeyi, beldeyi, köyü ile Maraş’ın bir bütün olduğunu söylüyor, Maraş’ı çok iyi bildiğini, tanıdığını ve yabancı olmadığını belirtiyordu.

Kendisine, önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olup olmayacağını sordum. Bana: “Böyle bir düşüncem yok. Ben yola Kadir Topbaş başkanımla çıktım. Kaldı ki kurumuma ve kendime yönelik sorumluluklarım var” dedi,  açık kapı bırakmadı ve 6 yılı aşan hizmet döneminde yaptıklarını anlatırken, gözlerinin içi gülüyordu.

Kendisi ile gurur duyduğumuzu belirterek ayrıldık. İlgisine teşekkürler!

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol