banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 BAŞKAN TOLLU’DAN AVGADI YAYLASINDA ÇORBA İKRAMI
 Erdemli Belediyesi düzenlediği farklı hizmetlerle vatandaşların beğenisini kazanmaya devam ediyor. İlk defa geçtiğimiz yıl kurban bayramında başlayan sabah namazı sonrası çorba ikramı uygulaması yaz sezonunda yayla ve köylerde devam ediyor.  Uygulama son olarak önceki gün Avgadı Yaylası olarak bilinen Aydınlar Mahallesinde gerçekleşti. Sabah namazlarından sonra camilerde vatandaşlarla buluşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “gönül çorbamızı hayırlı ve bereketli günler için paylaşıyoruz” diyerek etkinliğin önemine vurgu yaptı.

TOLLU: BU PROJELER SAYESİNDE HALKIMIZLA KUCAKLAŞIYORUZ

Sabahın ilk saatlerinde Kur-an’ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından vatandaşla sohbet eden Başkan Tollu, bizzat kendi elleriyle halka çorba ikram etti. Avgadı halkı başkanın bu ince davranışını takdirle karşıladıklarını dile getirdi. Başkan Tollu, çorba hizmetinin belediyenin sayısız projelerinden birisi olduğunu ve devam edeceğini ifade etti. Erdemli Belediyesinin bu tür uygulamalarla hizmette farkındalık oluşturduğunun altını çizen Tollu, “amacımız gönül birlikteliğini geliştirmek, kardeşlik hukukumuzu sağlamlaştırmaktır. Halkımızla bu tür etkinlikler sayesinde kucaklaşıyoruz. Onların dertlerini dinliyoruz, sorunlarına çözümler üretiyoruz. Biz de kendimizi onlara anlatıyoruz. Hepimiz her gün aynı sokaklarda yürüyoruz. Bundan sonra da yürümeye devam edeceğiz. Birbirimizi sevmek zorundayız ilçemiz için, bölgemiz için, ülkemiz için. Birlik ve beraberliğimiz her geçen gün daha da perçinlenmelidir. Biz diyoruz ki; önce insan. İşte bu yüzden insana dokunabilmek için bu tür projelerle halkımızın huzuruna çıkıyor, onlarla kucaklaşıyoruz” dedi. Erdemli’nin hem fiziki hem de sosyal anlamda büyük bir gelişim gösterdiğini vurgulayan Tollu, bu tür projelerle bu gelişimi daha da hızlı bir şekilde sürdüreceklerini kaydetti.

Sabah namazında çorba ikramı projesinin vatandaşlarca beğenildiği ve uygulamanın her camide devam edeceği bildirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol