Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ’DAN TEŞKİLATLARA ZİYARET
 AK Parti Kahramanmaraş İl Binasında gerçekleşen ziyarete İl Başkanı Fatih Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Oniki Şubat İlçe Başkanı Av. Mehmet Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Debgici ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Ziyarette bir konuşma yapan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, belediye olarak Kahramanmaraş’ın alt yapısından, restorasyonlara, yeşil alanlardan park ve bahçe hizmetlerine kadar birçok hizmete imza attıklarını ve bunu da Hizmette 10. Yıl adı altında dört ciltlik bir kitapta topladıklarını söyledi.

Şehir merkezinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığına dikkat çeken Başkan Poyraz, Gayberli Mahallesi ve çevresinde kamulaştırma çalışmalarına dikkat çeken Başkan Poyraz, Menderes Mahallesi’nde kentsel dönüşümün proje çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Yusuflar Mahallesi için de Bakanlık’tan kararın çıkmasını beklediklerine işaret eden Başkan Poyraz, bu kararın çıkmasının ardından Kahramanmaraş’ın adeta bir şantiyeye döneceğini ve çalışmaların topyekun devam edeceğini söyledi.

Bunun yanı sıra büyükşehir statüsüne kavuşmanın ardından ilçeler, beldeler ve köylerle yakından ilgileneceklerini ifade eden Başkan Poyraz, yaptıkları gezi ve görüşmelerde şehrin bir genel fotoğrafını çıkaracaklarını ve aciliyet durumuna göre ilçe, belde ve köylere hizmet götürmeye devam edeceklerini söyledi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol