Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ: “SU BASKINLARINA KARŞI EKİPLERİMİZ  ÇALIŞIYOR”
 Kahramanmaraş’ta meydana gelen yağışların ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz: “ 9 Mart 2014 Pazar günü gece saat 23.00 sularında ekiplerimiz ilimizde meydana gelen su baskınlarına karşı çalışmalara başladı.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü’nden oluşturulan ekiplerimiz su baskınlarına karşı çalışmalara devam ediyorlar.

100 kişilik ekiple 11 araç, 6 kanal açma aracı, 4 adet su çekme pompası ile ekiplerimiz dün gece 23.00’ten itibaren çalışmalara başladı.

Şu ana kadar bize ulaşan 287 civarında su baskını şikayeti geldi.

Ekiplerimiz aralıksız olarak çalışmalara devam ediyor. Diğer taraftan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından kurulan bir komisyon ise su baskını yaşanan ev ve işyerlerinde hasar tespitlerini yerinde yapıyorlar. Yine Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde su baskını yaşanan ev ve işyerlerinde imkanlar dahilinde yardımcı olacağız.

Sevindirici bir gelişme ise su baskınlarında herhangi bir can kaybı yaşanmamış olmasıdır. Şu ana kadar meydana gelen su baskınlarında daha çok maddi hasarlar meydana gelmiştir. Hasar tespit komisyonumuz çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol