banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKUMUŞ;24 HAZİRAN SEÇİMİNİN ÖNEMİNİ MEYDANA KURULAN ERKANLA ANLATIYOR
 24 Haziran da yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye meclis üyeleri ve AK Parti yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, Kırmakaya Mahallesini camide kılınan teravih namazı sonrası vatandaşlarımızla biraraya geldiler.

Her fırsatta mahalleleri ziyaret ederek vatandaş bir araya gelen Türkoğlu Belediye Başkan Osman Okumuş mahalle meydanına kurulan ekranla eski Türkiye ve yeni Türkiye'yi anlatan sunumlarla Cumhurbaşkanlığı ve yeni parlamenter sistemin yanısıra, Türkiye'nin AK Parti ile yakaladığı istikrar ve büyümenin devamı için 24 Haziran seçimlerinin önemi anlatarak, Hedefimiz sizlerin de destekleriyle güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye, dedi. Destek ve dualarını istedi.

Başkan Osman Okumuş, mahalle toplantılarında ayrıca vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözümü noktasında talimat verdi. 

Mahalle toplantılarında, teravi namazı sonrasında belediye ekipleri tarafından vatandaşa tatlı ikramları da yapılıyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol