banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKUMUŞ POLİS HAFTASINI KUTLADI
 

Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş;Polis Teşkilatımızın kuruluşu yıldönümü nedeniyle bugün ilçe emniyet amirliğimizi ziyaret ettik. Polis arkadaşlarımızla beraber hal hatır sorduk. 173. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Türkoğlu ilçe emniyet amirliğimizi ziyaret ettik. İlçe emniyet amirimiz ve polis arkadaşlarımızın gününü kutladık. Polis haftası kutlu olsun. Mesai arkadaşlarımız olarak belediye ile iç içe çalışan bir kurum. Aynı zamanda gerek Türkiye’mizle, gerekse uluslararası arenada en aktif olan birim. Bu vesile ile kendilerine Belediye Başkanlığı olarak çok teşekkür ediyorum.
Bu zamana kadar şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Polisimizin kıymetini gerek 17-25 Aralık operasyonunda, gerekse de 15 Temmuz da gördük. 
Biz kendilerine her zaman belediye olarak ilçe emniyet amirliğin yanındayız. Bu vesile ile tüm polis teşkilatının gününü kutluyoruz,”
dedi.

Program sonunda Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu ilçesinde görev yapmakta olan tüm polislere hediye takdiminde bulundu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol