Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKAY: “PEYGAMBERİMİZİN HAYATI ÖLÇÜMÜZ OLMALIDIR”
 Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay mesajında: “Aydınlığın karanlığa üstün geldiği, insanlık tarihinin yeni baştan kurulduğu,  âlemlere rahmet Hz. Muhammed’in (SAV)dünyaya teşriflerinin hatırlandığı bir “Kutlu Doğum Haftası’nı daha idrak etmenin,  huzurunu hep birlikte yaşıyoruz.

Hz. Muhammed’in (SAV)hayatında, aradan asırlar geçmesine rağmen insanlığa yön veren ilkeler vardır. Bu ilkelere tutunarak insanlık yeniden ışığa, aydınlığa kavuşabilir. Yeryüzünü emin belde hâline dönüştürebilir. Her türlü zulmün, şirkin ve çirkinliklerin bertaraf edilmesini sağlayabilir de geleceğin güneşli günlerine bakabilir.

Merhamet Güneşi Efendimizin yaşantısından yeryüzüne sağanaklaşan dürüstlüğün, erdemin, şefkat ve merhametin insanlık için yol gösterici olduğunun bilincinde olmamız gerekir. Onun hayatı yaşayış ve yorumlayışı var oluşu kavramamızda temel ölçüt olmaktadır. Rehber olarak onun hayatından süzülen esasların aydınlatıcılığı hepimizi kuşatmaktadır.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Efendimizin örnek yaşayışının daha fazla uygulanmasına muhtaç olduğumuz bugünlerde, onun insanlığa ulaştırdığı ilkelerin içten bir biçimde hayata dönüştürülmesini temenni eder, İslam âleminin ve hemşerilerimizin “Kutlu Doğum Haftası”nı en samimi duygularımla tebrik ederim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol