Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKAY,
 Bölgesinde yeni bir rekora imza atan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, seçim stresini atmak ve başarının mimarlarını ödüllendirmek amacıyla bir araya geldi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Akif Kahveci ve Sebük Tekin Alpaslan'ın da katıldığı programın açılış konuşmasını Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici yaptı. Başarının mimarları arasında gösterdiği Başkan Necati Okay'a teşekkür eden Debgici, seçim çalışmalarında bölgesini karış karış gezerek hizmetle buluşturan Dulkadiroğlu Belediyesi'nin bu başarıda çok büyük payı olduğunu vurguladı.


"AK PARTİ BİR VE BÜTÜNDÜR"

Ak Parti'nin yeni bir rekora imza attığının altını çizen Okay ise yaptığı konuşmada "Daha önceki seçimlerde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de Dulkadiroğlu Teşkilatı çok büyük bir başarı elde etti.Bunun neticesinde,  Ak Parti'nin Kahramanmaraş'ta kurulduğu günden bu yana yüzde 81.95 oy oranı alarak bir rekora imza attı. Tabi ki de bu rekora ulaşmak için,  adeta bir bütün gibi çalıştık. Bundan dolayı gecesini gündüzüne katarak çalışan çok değerli Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı'na ve bu rekor için Dulkadiroğlu İlçesinde yaşamını sürdüren Kahramanmaraşlı hemşerilerime teşekkür ettiğimi söylemek istiyorum."

"TÜRKİYE'NİN EN YENİLİKÇİ PARTİSİ HALA AK PARTİDİR"

Ak Parti'nin kurulduğu günden buyana görev aşkını kaybetmediğini dile getiren Başkan Necati Okay, "Teşkilatımız ile halkımız arasındaki olan bağlarımızı, yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi güzel bir şekilde halka sunduk. Bu büyük başarımızda bununda katkı sağladığını düşünüyorum. Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı'nın büyük başarısının, en önemli sebeplerinden birisi de liderlerinin görev ve sorumluluklarını iyi üstlendiğindendir. Bu liderlere Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu ve Kurucu Genel Başkanımız ayrıca ilk defa halkımızın seçtiği Cumhurbaşkanımız olan sayın Recep Tayyip Erdoğan en güzel örneklerdir. Ak Parti Teşkilatı olarak 13 yıldır çok iyi icraatlarımız oldu. Dolayısıyla biz gittiğimiz her yerde, hesabını veremeyeceğimiz hiç bir icraatımız olmadı. Bundan dolayı da gittiğimiz her yere başımız dik ve alnımız ak bir şekilde gittik. Türkiye'nin en yenilikçi partisi hala Ak Partidir. Bununla birlikte ileriki günlerde yeni hükümet programı açıklanacak ve bu hükümet programında dahi yeni hedeflerle karşı karşıya kalacağız. Bunlar da bizim 13 yıldır hala yenilikçi ruhumuzu, heyecanımızı ve görev aşkımızı kaybetmediğimizi gösteriyor. Seçimde çok iyi bir başarı elde ettik bu yüzden Dulkadiroğlu İlçesi'nin hedefleri daha da yükseldi. Önümüzde ki seçimlerde bu başarının devamının gelmesi için daha çok çalışmamız gerektiğini bildirmek istiyorum. Son olarak çok değerli çalışanlarımıza, Dulkadiroğlu İlçe sınırları içerinde yaşamını sürdüren Kahramanmaraşlı hemşerilerimize ve gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı değerli basın mensuplarına teşekkür etmek istiyorum." dedi.

"SEN BEN DEMEDİK, BİZ DEDİK"

 

Başarının sırrının bütün olarak çalışmakta olduğunu Başkan Okay, "Hizmette sen, ben demedik, biz dedik ve bölgemize eşit hizmet götürdük. Şu partili ya da bu partili diye ayrım yapmadan, bölgelerimizi ihtiyacına göre hizmetle buluşturduk. Bir yere hizmet ederken, diğer yerlere gözümüzü ve kulağımızı kapatmadan, halkımızın ihtiyaç duyduğu her şeyi en hızlı ve en iyi şekilde yaptık. Başarının sırrını ararken bu hususların da göz önünde bulundurulması gerekiyor. Bu güne kadar her zaman biz dedik. Bundan sonra da biz diyerek hizmetlerimizle bölgemizi geliştirmeye devam edeceğiz." diyerek sözlerine son verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol