banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KERVANCIOĞLU; “MİLLET İRADESİ GALİP GELMİŞTİR!

Lezzet kervanı yönetim kurulu Başkanı, geçen hafta sonu Başkonuş’ta şehit ailelerinin mutluluklarına imzasını atan Başkan Sami Kervancıoğlu, hain darbe girişiminin yıldönümü sebebiyle yayınladığı mesajında; “O gece yaşananları asla unutmayacak ve unutturmayacağız” diye konuştu.

Başkan Kervancıoğlu mesajının devamında ise;  15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında milletimiz, demokrasisini ve özgürlüğünü korumak için tam bir kararlılık içerisinde vatan milletin, irade milletindir diyerek istiklalini ve istikbalini savunmuştur. Hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi gecesinde 251 vatandaşımız şehit olmuş, 2196 vatandaşımız ise gazi olmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimiz, yazdığı kahramanlık destanı ile hain emeller peşinde koşanları da hüsrana uğratmıştır.

Kahraman milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyor, hain darbe girişimine karşı vatanı müdafaa etmek için bir an bile düşünmeden yârdan ve serden geçen Kahraman şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.” İfadesine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol