banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KARAKÜÇÜK’TEN 23 NİSAN MESAJI
  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Karaküçük; “23 Nisan 1920 tarihi, milletimiz için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktasıdır. Bugün, Milletimizin egemenliğini eline aldığı ve vatanına sahip çıktığı gündür. Aziz Milletimizin istiklal mücadelesindeki büyük azim ve kararlılığı, bugün de muasır medeniyetler seviyesinin ötesine ulaşma yolunda verdiğimiz istikbal mücadelesinin en güçlü ilham kaynağıdır. 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik günü olarak kutluyoruz. Çünkü Egemenliğin, Milletin kendisine ait olduğuna inanıyoruz” dedi.

 

SEVGİ DOLU YÜREKLERDE ÇOCUKLAR

 

Karaküçük “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, zorlukların yaşandığı bir dönemde açılması, geleceğimize ışık tutan önemli bir dönüm noktası olmuştur. Aziz milletimizin İstiklâl mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha güçlü bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendirecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli görevler üstleneceklerdir. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızdan beklentimiz; iyi yetişmiş, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmalarıdır. Bize düşen görev ise; çocuklarımızı dürüst, çalışkan, başarılı, vatanını ve milletini seven, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirebilmektir. İnanıyoruz ki, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlama gayretimiz, ülkemizin yarınlarını daha aydınlık kılacaktır. Sevgi dolu yürekleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol