Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÜVEN’İN, ÖĞRENCİLERLE İFTARI

Ramazan ayında toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelen Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven,  bu akşamki iftar programında Afşin KYK yurdundaki öğrencilerle bir araya geldi.

 Gerçekleştirilen iftar programına Afşin Belediye Başkanı Güven ile birlikte AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Güleser Keleş Ermurat, AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül katıldı.

TATLI YİYELİM, TATLI KONUŞALIM

İftar programında öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, aynı zamanda tatlı ikramında bulundu.

Başkan Güven, “Mübarek Ramazan ayında her akşam iftar sofralarında ve teravih namazları sonrası Afşinli kardeşlerimizle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Bugünde geleceğimizin teminatı öğrencilerimizle iftar yaptık. Öğrencilerimiz için bir değişiklik oldu, streslerini atmalarına vesile oldu. Afşin’de öğrencilerimizi rahat ettirmek için gayret ediyoruz.  Öğrencilerimizle  sohbet ettik, dertleştik.. Bu Türkiye’nin birlik ve beraberlik görüntüsüdür, ailelere de sesleniyorum, öğrencilerimiz, çocuklarımız bizim de çocuklarımız, bize emanetlerdir.” ifadesini kullandı.

Gerçekleştirilen iftar programına  Afşin Belediye Başkanı Güven ile birlikte AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Güleser Keleş Ermurat, AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol