banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÜNGÖR: “19 MAYIS TÜRK MİLLETİ İÇİN DÖNÜM NOKTASIDIR”
 Mesajında 19 Mayıs 1919 tarihinin Türk Milleti için bir dönüm noktası olduğunu belirten Başkan Hayrettin Güngör şu ifadelere yer verdi: “19 Mayıs 1919 Büyük Türk Milletinin yaşadığı sıkıntılı günler sonrasında küllerinden yeniden doğduğu, milletimiz ve ülkemiz için yeni bir geleceğe doğru hayati bir adımın atıldığı önemli bir gündür. 19 Mayıs, hürriyetin, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. 19 Mayıs 1919'da canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.

Türkiye'nin en önemli serveti gençlerimizdir, bu süreçte, hiç kuşkusuz, genç nesillere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Genç nesillerimizin dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için devletimiz var gücüyle çalışmaktadır. Genç nesillerimizin, mazimizden aldıkları ilhamla, Türkiye'yi daha da büyütmek, hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyorum.

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, bu anlamlı günün yüzüncü yıldönümünde hemşehrilerimiz ve büyük Türk Milleti'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyorum.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol