Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ’A TEŞEKKÜR!

Özellikle kış günlerinde, gerek ısınma, gerekse diğer sosyal ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında sıkıntı çeken taksi durak esnafı, modern taksi durakları için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyor.

Bankalar Taksi Durağı esnaflarından, Sümerbank'tan emekli, senelerin taksicisi Haydar Yeşil ve arkadaşları, içinde suyu, aydınlatma ve ısıtma üniteleri de bulunan modern görünümlü, Osmanlı mimarisini andıran duraklar için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a minnet duygularını belirtirken şunları söyledi; "Başkanımız sayın Erkoç, verdiği sözü tutuyor. Bizlere sözü vardı, nihayet gerçekleşti. Biz taksi durak esnafı olarak çok beğendik. Özellikle kış günleri rahat değildir. Suyumuz, ısınmamız ve aydınlatmamız problem idi. Şimdi bu giderildi. Sağ olsun, var olsun!"

AHMET KUYBU SEVGİSİ BAMBAŞKA

Esnafın babası, aynı zamanda da Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Kuybu'nun hakkını ödeyemeyeceklerini belirten Haydar Yeşil, "O bizim babamız, ne zaman başımız sıkışsa, ne zaman bir sorunumuz olsa, imdadımıza yetişiyor, meselemizi çözüyor. Allah ondan razı olsun!" derken, modern taksi duraklarının görsellik açısından da vatandaşlarca çok beğenildiğini belirtmek isteriz.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol