banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ;”15 TEMMUZ DESTANI’NI UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ”
 Geçen yıl olduğu gibi yine tek vücut olacağımızı ifade eden Başkan Erkoç; 15 Temmuz gecesi sabah namazına kadar Valilik Önü’nde olacaklarını belirterek, 15 Temmuz ruhunun yaşatılacağı etkinliklere tüm Kahramanmaraşlıları davet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç açıklamasında 15 Temmuz Destanı’nın sene-i devriyesinde bir hafta süren etkinliklerin finalini 15 Temmuz gecesinde yapacaklarını söyledi. “Aziz milletimizin çok uluslu saldırılara karşı destansı mücadelesinin yıldönümü olan 15 Temmuz gecesinde tüm halkımızla sabah namazına kadar Valilik Önünde olacağız” diyen Başkan Erkoç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hafta boyunca olduğu gibi, Valilik Önü’nde gece boyunca çeşitli organizasyonlar olacak. Tek vücut halinde halkımızla 15 Temmuz Ruhu’nu yaşatmak için birlikte olacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı planladık. Belediye otobüslerimiz gece boyunca ücretsiz olacak. Sosyal Yardım İşleri Daire Başkanlığımız etkinliklerin yapıldığı Valilik Önü’nün çeşitli ikramlarda bulunacak. Aziz milletimizin destansı Geçen seneki ruhu hep birlikte yaşayalım istiyoruz. Görüş, siyasi düşünce farkı olmaksızın tüm halkımızla 15 Temmuz Destanı ruhunu yaşatacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol