banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ TÜRKOĞLU MESİRE ALANINI İNCELEDİ
 Beraberinde Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, Genel Sekreter Yardımcıları Murat Demir, Ziver Çetinkaya, Hüseyin Ağır, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzunlar, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata ile birlikte Türkoğlu Mesire Alanında incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, mesire alanını halkın hizmetine sunduklarını söyledi.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata’dan Türkoğlu Mesire  Alanına ilişkin bilgiler alan Başkan Erkoç: “Yaklaşık 100 dönüm alan üzerine kurduğumuz Türkoğlu Mesire Alanımız planladığımız gibi zamanında halkımızın hizmetine sunduk.

Mesire alanımızın içerisinde; Kafeterya ve Çocuk Oyun Alanı, Yürüyüş yolları,  Güvenlik kulübesi ve İdare binası, Dinlenme Alanları, Kent Mobilyaları, Basketbol Sahası, Çardak, Barbekü, Çeşme ve Lavabo wc bulunuyor. Türkoğlu halkımızın yanı sıra civar bölgelerimizden de insanlarımız buraya gelerek gönül rahatlığı ile piknik yapabilecekler” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol