Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ: “KÜLTÜR VE TURİZM BAKANIMIZ HAYIRLI OLSUN”
  

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden Başkan Erkoç, Kahramanmaraş’a bakanlık verilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, 64. Hükümetin kurulmasında başta Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Erkoç’un yanı sıra meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve vatandaşların da katıldığı basın açıklamasında basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Başkan Erkoç:  “AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal Beyin Kültür ve Turizm Bakanı olarak görevlendirilmesinin sevincini yaşarken ikinci bir sevincimiz ise Denizli Milletvekilimiz Sema Ramazanoğlu Hanımefendi’nin de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görevlendirilmesi de sevinicimizi ikiye katlamıştır.

Çok şükür Kahramanmaraş’ımız özlediği bakanlığa kavuşmuştur. Kahramanmaraş olarak bugün çok sevinçliyiz, mutluyuz, gururluyuz. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza Kahramanmaraş halkı olarak çok teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanlarımızla, milletvekillerimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla Kahramanmaraş halkına hizmetin en iyisini sunmak için daha bir canla başla çalışacağız. 64. Hükümetimizin ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza bir kez daha teşekkür ediyor, Kahramanmaraşlılar olarak saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz” dedi.

Başkan Erkoç’un açıklamasının vatandaşlara tatlı ikramında bulunuldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol