banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇELEĞEN VE ŞAKALAR  'DAN   KAYMAKAM CÜNEYT CANER   HOŞGELDIN ZIYARETI

 Ekinözü Kaymakamı Cüneyt Caner , göreve başlamasının akabinde hayırlı olsun tebriklerini de kabul etmeye başladı.


Kaymakama Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye başkanı Nursi Çeleğen ,AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ,Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel ile birlikte Büyük Şehir ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri ile , kaymakama “ilçemize hoş geldiniz, Sefalar getirdiniz. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dediler.

Kaymakama hoş geldiniz ziyaretinde bulunan Heyet , Kaymakam Cüneyt Caner   ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu ve ilçenin konumu hakkında bilgi verdiler. Kaymakam Cüneyt Caner   , Belediye başkanı Nursi Çeleğen ve AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ile Birlikte Belediye Meclis Üyelerine  kendilerine hoş geldiniz ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “bundan sonra elbirliği ile Ekinözü İlçesinin  daha iyi noktalara gelmesi, Kahramanmaraşa  yakışır bir ilçe olması ve turizme daha çok çeşitlilik katmak üzere çalışma içinde bulunacağız” ifadesinde bulundu.

HABER/İsmail BOZDOĞAN Marashaberajansi

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol