banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN AYDIN, “MAZBATA”SINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI
 Seçimi kaybeden MHP’nin ilçe ve il seçim kurullarına yaptığı itirazların reddedilmesinin ardından Belediye Başkanlığı resmileşen ve mazbata’sını alan Aydın, AK Parti seçim bürosunda toplanan yüzlerce partili ile yürüyerek Göksun Belediyesine gitti. Aydın’ı burada toplanan çok sayıda sevenleri davul-zurna ile karşıladılar. Kurban kesilip dua edilmesinin ardından eski başkan Ramazan Hurç tarafından belediye bahçesinde çiçeklerle karşılanan Başkan Aydın, devir-teslim töreni için makama geçti.

Başkan Aydın, törende yaptığı konuşmada, 53 bin nüfuslu Göksun’un tamamının Belediye Başkanı olduğunu ve tamamına hizmet etmeyi hedeflediğini söyledi.

Mübarek Cuma gününde mazbatasını alma güzelliğine kavuştuklarını dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

“30 Mart günü yapılan yerel seçimlerde halkımızın tercih ve teveccühleri ile belediye başkanı olarak görevlendirildim. Bu mübarek Cuma gününde mazbatamızı alma güzelliğine kavuştuk. Bizim için Cuma günü mübarek bir gün ve bu gün göreve başlamak bizim için çok anlamlı oldu Allah’a hamd olsun güzel bir günde göreve başladık. İnşallah Göksun halkına Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı ve üyeleri ile birlikte güzel hizmetler yapmayı hedefledik. Rabbim inşallah hepimizi bu görevde muvaffak kılar. Bu günden itibaren 53 bin nüfuslu Göksun’un tamamının Belediye Başkanı olduğumu ve tamamına hizmet etmeyi hedefliyorum. Herkesin belediye başkanıyız, genç-yaşlı demeden hizmet almaya layık olan tüm halkımıza hak ettikleri hizmeti sunmaya gayret edeceğim.”


Yaklaşık 6 ay süren kampanya sürecinin hiçbir olumsuzluk yaşanmadan tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Kampanya sürecinde demokrasinin gereği olan sesli ve görsel birtakım faaliyetlerde bulunduk, bundan dolayı rahatsızlık vermişsek tüm halkımızdan haklarını helal etmelerini diliyorum. Saygıdeğer hemşerilerim bizim için Göksun ve Göksun’da yaşayan halkımız çok önemli, birliğimiz çok önemli, beraberliğimiz çok önemli, dirliğimiz çok önemli. Allah’a hamd olsun seçim döneminde ki yaklaşık 6 aylık süreçte hiçbir hemşerimizin burnu dahi kanamadı, gönlü kırılmadı, bir hoşnutsuzluk yaşanmadı. Bundan dolayı da Rabbime hamd ediyorum. Bu süreçte bize yardımlarda bulunan, katkılarda bulunan, rehberlik yapan, milletvekillerimize, il başkanlığımıza ve her kademedeki yönetim kuruluna, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçemizde mülki amir başta olmak üzere kolluk kuvvetlerimize ve muhterem halkımıza sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Hayırlı olacağına inandığımız bu yola beraber çıktığım hizmet ekibime sonsuz teşekkür ediyorum. Göksun’umuz kazansın diyorum, Göksun’umuz güzel hizmetler alsın istiyorum, Göksun’da misafir ettiğimiz tüm vatandaşlarımızın daha rahat ve güzel bir Göksun’da yaşamalarını diliyorum.”

Yeni seçilen tüm belediye başkanlarının hayırlı hizmetler yapması temennisinde buluna Başkan Aydın, “Bu güne kadar Göksun’da belediye başkanlığı yapan ve hizmet eden Başkanlarımızdan ahrete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olanlara şükranlarımı arz ediyorum”  dedi.


Eski başkan Ramazan Hurç ise törende yaptığı konuşmada, Belediye Başkanlığını kazanan Hüseyin Coşkun Aydın ve ekibi tebrik ettiğini söyledi.

Hurç, şunları kaydetti: “Sayın Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti’nin üçüncü dönem belediye başkanlığını kazanmış durumdadır. Coşkun Beyi ve ekibini tebrik ediyorum. Biz 10 yıllık süreçte Göksun’u belli bir noktaya getirdik. Başkan Aydın’ın bundan sonraki süreçte daha iyi belediye hizmeti vererek Göksun’u daha iyi bir noktaya getireceğine inanıyoruz. Göksun Belediye Başkanlığının Coşkun Beyin şahsı için, ailesi için, ilçemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.”

Törenin ardından makamında tebrikleri kabul eden Aydın, daha sonra Ulu Caminde mevlidi şerif okuttu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol