Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN AYDIN, GENÇLERLE BİR ARADA
  

Başkan Aydın, yurdun konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide yaptığı konuşmada, her öğrencinin bir kültür ve sosyal değer elçisi olduğunu söyledi.

 

Eğitimli ve kültürlü toplum kalkınma yolunda süratle ilerlediğine dikkat çeken Başkan Aydın, şunları kaydetti:

 

“Sevgili gençler, ilçemizde sosyal ve kültürel imkânlar çok zayıf. Ancak bundan sonra da öyle olsun istemiyoruz ve bununla ilgili gerekli çalışmaları süratle yapıyoruz. Üniversite öğrencileri olarak sizin beklentileriniz çok daha farklı olmalı. Hem imkânlar farklı olmalı, hem de sizler. Yalnız bu farklılıkların bizim düşüncemiz de hep olumlu yönde olduğunu bilmenizi isterim. Eğitimli ve kültürlü toplum kalkınma yolunda süratle ilerler. Biz de Göksun da ilerlemişliğin, gelişmişliğin, kalkınmışlığın göstergeleri olarak sizleri görmeyi arzu ediyoruz ki buda bizi mutlu ediyor. Üniversite öğrencisinin caddeler de yürüyüşü bile orta öğrenim öğrencilerinin dikkatini çeker, sizlere özenirler, sizlerden örnek teşkil eden davranışlar gördükleri zaman onlarda bir iz bırakır. Biz sizlerden bu tür davranışları da bekliyoruz. Şimdiye kadar okulda ve çarşıda asayiş yönünden, ahlaki yönden olumsuzluk yaşamadık, yaşatmadınız bundan dolayı sizlere müteşekkiriz.”

 

Daha sonra yapılan söyleşi bölümünde öğrencilerin sorularını samimi ve içtenlikle cevaplayan Başkan Aydın, büyük bir ilgi ve dikkatle dinlendi.

 

Programa, KYK Müdürü Süleyman Metin, Belediye Proje Koordinatörü Bahadır Bolat, Belediye Basın Danışmanı Nurettin Dal, 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol