Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BAŞEL’LERİN NİKÂHI KIYILDI
 Yaklaşık 8 ay önce evlenen, bekârlığa veda ederek dünya evine giren Murat-Ülfet çiftin kimliklerinin geç çıkması üzerine nikah işlemi yeni gerçekleşti.

Geçtiğimiz günlerde, KAFUM’daki Belediye Nikâh Dairesinde, belediye nikâh memuru Cafer Aras’ın kıydığı nikâh töreninde Murat Başel, Suriye asıllı (Halepli) Ülfet ile evlilik maratonunda ikinci kez mutluluğu yakaladı.

Bu arada, Ülfet’in kız kardeşinin nikahı da aynı dakikalarda, aynı salonda kıyılırken, onun evliliği de resmiyet kazandı.

EVLİLİK CÜZDANI GELİNDE

Nikah şahitliğini öğretmen İbrahim Göçücü’nün yaptığı nikah töreni sonrası damat Murat, evlilik cüzdanını gelin Ülfet’e verirken, salondakiler ‘ayağığna bas, ayağına bas!’ diye tempo tuttular.

Hatice-Ali Başel çiftinin yakışıklı oğlu Murat Başel ile Suat-Hüseyin Hassan çiftinin güzele kızları Ülfet’in nikâh törenine her iki ailenin yakınları, komşuları ve dostları katılırken, nikâh töreni sonrasında dışarıda biri de hatıra resmi çekildi.


















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol