banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞBAKAN YÜZ BİNLERE SESLENDİ
 İzmir ve Aydın mitingi ardından, helikopter ile şehrimize gelen başbakan Erdoğan, Kahramanmaraşlıların yazmış olduğu kahramanlık destanından söz etti, okyanus ötesine kahırlar gönderdi, ülkeyi karanlığa boğmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini söyledi.

17 Mart Pazartesi günü, Müftülük meydanında yüz binlere seslenen Başbakan Erdoğan alana gelmeden önce, mitingin açılış konuşmasını AK Parti Kahramanmaraş İl başkanı Av. Metin Doğan yaptı. Halkı selamladı, ‘Kahramanmaraşlıları büyük usta ile buluşmaya geldikleri için’ teşekkür etti, AK Parti iktidarında yapılan hizmetleri dile getirdi, bu dönemde Kahramanmaraş’ın yeniden inşa edildiğini dile getirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise, bu seçimin en büyük ve ön önemli seçim olduğunu, Başbakan Erdoğan’ın dünya lideri, umutsuzların umudu olduğunun altını çizdi, sonra da yepyeni bir kenet için biriktirdikleri düşleri hayata geçirmek için aday olduğunu söyledi, “hiçbir kuş bizim dönemimizde yuvasız kalmayacak” dedi.


ÇAKALLARIN SALTANATI, ASLAN KÜKREYİNCEYE KADARDIR!

Alanı dolduran binlerce kadın-erkek ve çocuk, çiseleyen yağmura rağmen alanı boşaltmazken, Başbakan Erdoğan’dan önce platforma gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kentin kahraman evlatlarına methiyeler döktürdü, geciktikleri için özür diledi, sonra da; “sizler bize hep destek verdiniz, hep yanımızda oldunuz. Mahalli seçimlerde ve milletvekili seçimlerinde en büyük desteği sizlerden gördük,  hakkınızı ödeyemeyiz. Bize her d önemde cömert davrandınız” diye konuştu.

ERDOĞAN; EY PENSİLVANYA, ARTIK

BORUN ÖTMEYECEK, SEN BİTTİN!

Alana gecikmeli gelse de, binlerce vatandaş Başbakan Erdoğan’ı bekledi. Büyük tezahüratlar altında, Eşi Emine Erdoğan ile platforma gelen Başbakan Erdoğan, Pensilvanya üzerinden paralel yapıya yüklendi, karanlık ve şer güçlerinin bu ülkeyi bölemeyeceğinin de altını çizerek, iktidarlarında yapılan hizmetlerden örnekler verdi.

“Edelerim benim, canlarım benim, Sütçü İmam’ın torunları Kahramanmaraşlıların, biz sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Size hizmet etmek için Türkiye’yi karış karış geziyorum. Beni kucakladığınız, bağrınıza bastığınız için minnettarım” dedi.




















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol