banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BARO, 4 EKİM’DE OLAĞAN GENEL KURULA GİDİYOR

Baro Başkanı Muhammet Burak Gül yaptığı açıklamada; “2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; gündemde yazılı hususları görüşmek üzere 03.10.2020 Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Kahramanmaraş Barosu İdari Binasında yapılacak.

Bu tarihte çoğunluk sağlandığı takdirde; 04.10.2020 Pazar günü 09:00 - 17:00 saatleri arasında Baro İdari Binasında yargı denetiminde seçimler yapılacak olup ilk Genel Kurul Toplantısında çoğunluk sağlanamadığı takdirde; ikinci toplantı 10.10.2020 Cumartesi günü, Baro Organ Seçimleri ise 11.10.2020 Pazar günü aynı yer ve saatte yapılacak.

14 Ekim 2018 Tarihinde Genel Kurulumuzun verdiği yetki ile bugüne kadar onurla yürüttüğüm Kahramanmaraş Barosu Başkanlığı görevine önümüzdeki dönem için de adayım.

Baromuz Genel Kurulu’nun şahsıma yeniden görev vermesi halinde yeni oluşacak kurullarımızla birlikte Meslektaşlarımızı ve Baromuzu en iyi şekilde temsil etme ve çalışma gayretimin ilk günkü heyecanla devam edeceğini belirtmek istiyorum.

ADAYIM, İLK GÜNKÜ ÇALIŞMA GAYRETİ İÇİNDEYİM

Bu vesile ile Genel Kurul’da Baro Organlarına aday olacak Meslektaşlarıma başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Yapılacak Genel Kurulumuzun şimdiden; Baromuza, Mesleğimize ve Camiamıza hayırlı olması temennisiyle, sağlıklı ve huzurlu günler dilerim”! ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol