banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAKAN’DAN SÜPRİZ ZİYARET
  2 gün boyunca Ottoman Otel de gerçekleştirilen toplantıda  AKEDAŞ çalışanlarına 'Geleceği yönetmek ve Takım Çalışması' konusunda A. Şerif İzgören ve Ece Üvey tarafından eğitici bilgiler verildi.

 

Konuşmacılar öncesi çalışanlarına seslenen AKEDAŞ Epsaş Genel Müdürü Medine Tanış eğitime yatırılan yatırımın geleceğe yapılan en büyük yatırım olduğunun altını çizdi.   Tanış 'Göreve geldiğimiz günden buyana eğitimin gücüne inanarak projelerimizi bu yönde sürdürdük. Bu bağlamda yakın geçmişte SAP ile büyük bir projeye imza atarak yeni bir süreci çalışanlarımız için başlattık. Biz hep birlikte bu süreci en  iyi şekilde değerlendirerek ülkemizde enerji alanında öncü olmayı hedefliyoruz' dedi.

 

AKEDAŞ'ın son dönemde perakende ve dağıtım alanında yaptığı yatırımlarla büyük bir ivme kazandığına dikkat çeken AKEDAŞ Edaş Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı ise 'Yakaladığımız takım ruhuyla  hergeçen gün gücümüze güç katmaktayız. Başarının bilgiyle geleceğinden emin olarak bu sinerji ile AKEDAŞ ı ileriye taşımak temel hedefimiz' dedi

 

Toplantıya sürpriz bir ziyaret de bulunan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise AKEDAŞ çalışanlarına moral oldu. Toplantıda kısa bir süre AKEDAŞ çalışanlarına seslenen Bakan Yıldız ' AKEDAŞ'ın bu girişimi gerek eğitime gerekse çalışanına verdiği değeri gösterir. Bu tür organizasyonlara bakanlık olarak da hep destek olduk. AKEDAŞ dağıtım ağında yakaladığı başarıyı siz değerli çalışanlarına borçlu. Sizleri kutluyorum' diye konuştu.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol