Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AYDINLAR MAHALLESİNDE HİZMET KONTROL ALTINDA
 Erdemli’nin her köşesini hizmete doyuracağını vurgulayan Başkan Tollu, bu kapsamda Erdemli Belediyesi ekiplerinin Aydınlar Mahallesinde bulunan tenis kortu inşaatının son hızla devam ettiğini belirtti. “Erdemli ve yaylalarında ilkler bizimle devam ediyor” diyen Tollu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Tenis sporuna olan ön yargıları ücretsiz tenis kurslarıyla sadece zengin insanların yapmadığını halkın da yapabileceğini kanıtladık. Avgadı Mahallesi de en yakın zamanda spor imkânına kavuşacak. Erdemli’nin her yeri eşit hizmet alacak ve daha da güzelleşecek. Tüm çalışmalarımız bu yönde cereyan ediyor. İnsanlarımızı mutlu etmek istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Çünkü bu memleket bizim. Memleketimize hizmet ederek, insanlarını mutlu ederek sahip çıkmaya gayret ediyoruz. ”

Yapılan bu projenin hayata geçmesinin yayla turizmi açısından önemli bir yere sahip olacağını belirten Başkan Tollu, vatandaşın ayağına hizmet götürmekten büyük onur duyduklarını ve bu anlamda bu hizmetlere emek veren tüm meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek dile getirerek açıklamalarını sonlandırdı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol