Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

AYDIN; “HİZMETLERİN  EKSİKSİZ YÜRÜTÜLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
 Dulkadiroğlu Belediye Başkan Vekili Ali Aydın’ı  ziyaret eden gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Aydın, İlk Başkan Vekilliği’nin kendisine verilmesi hakkında şunları söyledi; Başkanımız Necati Okay, yeni dönemin ilk başkan vekilliği görevini tarafıma verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Burada bize düşen görev başkanımız yokken belediye hizmetlerinin eksiksiz yürütülmesini sağlamaktır. Genç-yaşlı Kadın-erkek ve her türlü diğer farklılıkların ayrım yapılmadan bütünleştiği bir Büyükşehire bağlı ilçede, Belediye Başkan vekili ve meclis üyesi olarak hizmet etmek benim için büyük onurdur. Bu günün daha güzel kapılar açmasını temenni ediyorum. İnşallah Necati Okay Başkanımız ve ekibi Dulkadiroğlu’muzun kaderini değiştirecek, gelişime ve değişime uzanan kapıları hep birlikte açacağız.     

Seçim çalışmalarımızda özellikle vurguladığımız gibi MODERN BİR DULKADİROĞLU İÇİN, FİKREN RUHEN FİİLEN, birlikte çalışacağız. Böyle hizmet aşığı olan başkanımızın ve ekibinin yanında görev almak beni çok onurlandırmıştır. Belediyemizin kapıları asla kapanmayacak, tam tersine sonuna kadar açık olacaktır özellikler belirtmek istiyoruz. Dün İdrak ettiğimiz Regaip Kandili ve mübarek üç ayların ilçemize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlık âlemine hayırla vesile olmasını diliyorum. Durmak yok hizmete devam” diyorum dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol